Webinar

Udbygning af Hovedstadsområdets kollektive trafik

Der er mange forslag til udbygning af den kollektive trafik i Hovedstadsområdet. På webinaret sætter vi fokus på den skinnebårne trafik, metro, letbaner, S-tog og jernbane i Hovedstadsområdet.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 18. maj 2021

Kl. 15:00 - 17:00

Gratis

Regeringen har i sit udspil til en infrastrukturplan foreslået flere kollektive trafikprojekter i Hovedstadsområdet. Nogle af dem har mange år på bagen, andre er er helt nye forslag, og nogle forslag er slet ikke med i forhandlingerne. 

De trafikale udfordringer er velkendte i Hovedstadsområdet, og en udbygning af den kollektive trafik er en nødvendig del af løsningen på udfordringerne. 

Region Hovedstaden har udarbejdet en del baggrundsmateriale om den kollektive trafiks rolle i forbindelse med Trafik- og Mobilitetsplanen. Der findes ellers ikke et samlet overblik over udbygningsmulighederne af den kollektive trafik. Det skaber vi på dette webinar.

Vi sætter fokus på udbygning af den skinnebårne del af den kollektive trafik og har bedt 4 fageksperter give en aktuel præsentation af udbygningsmulighederne for metro, letbaner, S-tog og jernbane i Hovedstadsområdet. Hvilke er med infrastrukturforhandlingerne, og hvilke projekter burde være med? Derefter vil professor Otto Anker Nielsen kommentere forslagene og give sit eget syn på behovet for udbygning af den kollektive trafik.

Mødet er et samarbejde mellem IDA Trafik og byplan, IDA Rail samt NJS Forum for nordisk jernbanesamarbejde. 

Deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål via chatten. 

Program:

15.00 Velkomst v. IDA Trafik og byplans formand Synnøve Klitgaard 

15.05 Muligheder for udbygning af metroen v. Jakob Keinicke Sørensen, Metroselskabet

15.25 Muligheder for udbygning af Letbaner, v. Helge Bay, Letbaner.dk

15.35 Muligheder for udbygning af S-banen, v. Joachim Bak, DSB

15.55 Muligheder for udbygning af jernbanen, v. Claus B. Jørgensen, Trafikstyrelsen

16.10 Udbygningsmuligheder af den kollektive trafik. En aktuel kommentar, v. professor Otto Anker Nielsen, DTU

16.30 Spørgsmål

16.55 Tak for i dag, v. Svend Poulsen, IDA Rail 

Deltagelse er gratis.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 18. maj 2021

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 18. maj 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

338

Arrangementsnr.

340470


Arrangør

IDA Trafik og byplan


Medarrangører

IDA Rail

Kurser for studerende