Webinar

Unge kvinder i lederstillinger – hvad skal der til?

Vi stiller skarpt på de barrierer, som begrænser unge kvinder, der gerne vil og kan ledelse.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 29. marts 2021

Kl. 09:00 - 10:30

Gratis

Vi står overfor en samfundsmæssig udfordring. Antallet af unge ledere under 35 år er faldet indenfor de sidste 10 år (Danmarks Statistik). Hvis vi fremadrettet skal sikre os en større diversitet på alle ledelsesniveauer og den bedste udnyttelse af den samlede talentmasse, er det vigtigt at de kvindelige talenter tidligt får udviklet deres ledelsesmæssige kompetencer. 

Undersøgelser viser, at unge kvinder i lige så høj grad som mænd ønsker at prøve kræfter med ledelsesområdet. Desværre er det ganske få, som søger lederposterne og dermed ender med at stå med lederansvar. IDA inviterer til debat, hvor vores udvalgte panel i samarbejde med dig kaster lys over hvordan vi kommer denne udfordring til livs.  

På arrangementet stiller vi skarpt på de barrierer, som begrænser unge kvinder, der gerne vil og kan ledelse. En følelse af manglende kompetencer og sammenhæng imellem arbejds- og familielivet er to eksempler på barriere, som vi i IDA hører fra vores kvindelige medlemmer. Er de kvindelige talenter for selvkritiske? Er der behov for et mere nuanceret syn på balancen mellem arbejds- og familielivet? 

Vi vil derudover komme ind på fremtidens kvindelige ledere & virksomheder. Hvad mister vi, hvis interessen for ledelse fra unge kvindelige talenter ikke forløses? Og hvad kan unge kvinder og virksomheder helt konkret gøre?

Til arrangementet møder du: 

Sine Bøgh Skaarup:
Sine har i mere end 6 år beskæftiget sig med ledelse og tror på, at udviklingen af et stærkt værdisæt og autenticitet er essentielt for fremtidens ledere. Som Head of Global Process Design & Lab hos FLSmidth, har Sine det overordnet ansvar for fire teams af ca. 40 ingeniører/teknikere i Danmark og Indien. Sine er mor til 3 og har fundet sin egen måde at kombinere arbejde og familie i en travl hverdag.

Louise Witt Sengeløv: 
Louise brænder for at gøre en forskel og tror på at inspirerende ledelse, og det at turde gå forrest, kan udrette mirakler. Gennem de sidste par år, har Louise lavet strategi og rådgivet topledelsen i Haldor Topsoe omkring grøn brint samt arbejdet som projektleder for opskalering og kommercialisering af elektrolyseteknologi. Louise er 33 år gammel og mor til 2 og udlever nu sin drøm om at opbygge egen forretning og præge den internationale dagsorden indenfor grøn omstilling. 

Karen Spuur:
Karen er lektor i ledelse, organisation og kommunikation på Cphbusiness. Hun har de seneste 10 år arbejdet med ledelse. Først som headhunter og rekrutteringsspecialist og siden som underviser og forsker. Karen har netop færdiggjort et stort forskningsprojekt med fokus på hvordan et stærkt rekrutteringsfelt af kvalificerede og kompetente unge ledere sikres til morgendagens ledelsesudfordringer.

Program:
Kl. 09:00 Intro
Kl. 09:10 Del 1: Årsager/barriere som begrænser unge kvinder, der gerne vil ledelse.
Kl. 09:30 Spørgsmål & svar
Kl. 09:50 Del 2: Fremtidens kvindelige ledere & virksomheder
Kl. 10.10 Spørgsmål & svar
Kl. 10:30 Afrunding – tak for i dag. 

Har du allerede nu spørgsmål, som du tænker er relevante at italesætte? Send gerne dine tanker til ldl@ida.dk

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA Lederforum

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 29. marts 2021

Kl. 09:00 - 10:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 28. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

363

Arrangementsnr.

339750


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Verdensmål

IDA Young Professionals

Kurser for studerende