Arrangement

Universal Acces Transceiver (UAT) et nyt værktøj til at øge flyvesikkerheden

UAT er udviklet specifikt til General Aviation (GA). UAT protokollen vil blive gennemgået på dette besøg hos Roskilde Flyveklub. Den nuværende testfase og live data sendt til luftfartøjer, vil blive forklaret og fremvist. IDA Fly er vært ved en sandwich

Roskilde Flyveklub, Roskilde

Tirsdag d. 03. marts 2020

Kl. 19:00 - 21:00

Fra 0 kr.

UAT er udviklet specifikt til General Aviation (GA). UAT giver mulighed for at kunne understøtte luftrumsovervågning gennem ADS-B out.
FRA 2020 er der et krav til ADS-B out I US. dette kan for luftfartøjer der flyver under FL 180 løses med UAT i stedet for 1090ES.

AIR SUPPORT A/S har opnået Trafikstyrelsens tilladelse til at opstille sendere i Roskilde og Billund I en testperiode. Fra disse stationer udsendes flyvesikkerhedsinformationer I form af NOTAM, METAR, TAF samt aktuelt vejr.

Besøget hos Roskilde Flyveklub vil forme sig som en afveksling mellem teoretisk gennemgang af protokollen og demonstration af de aktuelle data som udsendes og kan vises på en tablet eller fast installeret udstyr.

Forplejning: IDA Fly er vært ved en sandwich.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af IDA Fly vær blandt de første der hører om nye arrangementer
Medlemskab af netværket er gratis for medlemmer af IDA, er du ikke medlem, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk). Er du ikke medlem af IDA, kan du tilmelde dig IDA Fly som gæstemedlemskab via denne formular, årligt gebyr kr. 500,-. Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Alle kan gratis tilmelde sig IDA Fly's nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Roskilde Flyveklub

Lufthavnsvej 30

4000 Roskilde


Hvornår

Tirsdag d. 03. marts 2020

Kl. 19:00 - 21:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 02. marts 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

16

Arrangementsnr.

335479


Arrangør

IDA Fly