Webinar

Vegansk yoghurt alternativer lavet på mælkesyrebakterier fra planter

Forskere på DTU har identificeret danske mælkesyrebakterier fra planter, som gør det muligt at lave et 100% vegansk alternativ til yoghurt med bare tre ingredienser. Hør seniorforsker Claus Heiner Bang-Berthelsen fortælle om projektet.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 26. januar 2021

Kl. 16:00 - 17:00

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 26. januar 2021

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 26. januar 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

874

Arrangementsnr.

338561


Arrangør

IDA Food Network


Medarrangører

Kurser for studerende