Arrangement

Virtuel ledelse: Hvordan skaber du nærvær, tillid og resultater på afstand

Virtuel ledelse har eksisteret i mange år, men hvad er de vigtigste kompetencer for den virtuelle leder anno 2021?

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 14:15 - 15:00

Gratis

Hvad viser forskningen er særlig vigtigt for at lykkedes med det virtuelle samarbejde, og hvordan passer du som virtuel leder på dig selv og dine medarbejdere? Det og meget mere, herunder hvilke redskaber og opmærksomheder man kan benytte, vil erhvervspsykolog Mads Schramm komme nærmere ind på under dette oplæg. 

Virtuel ledelse handler om at være skarp på de udfordringer, det giver når du leder medarbejdere som du ikke har daglig kontakt med. Afstanden kan nemt medføre misforståelser, fejlfortolkninger, manglende føling med om dine medarbejdere trives, om de er med på opgaverne. Opgaven med at være en nærværende leder på afstand er en udfordring, som kræver særlige opmærksomheder og særlige ledelsesredskaber.

Om Mads Schramm
Mads Schramm. Erhvervspsykolog, cand. psych. aut. og forfatter, og har arbejdet med virtuel ledelse og virtuelt samarbejde i mere end 15 år.
Mads Schramm er endvidere forfatter til en lang række bøger og artikler om emnet bl.a. ”Kort & Godt om Virtuel ledelse” Dansk psykologisk forlag (2021), ”The virtual coffee break” (2018) IGI Global publisher, “Virtuel ledelse – skab resultater, synlighed og nærvær på afstand” (2011).  

Sponsoreret af IDA Lederforum. Læs mere om netværket her.
_________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 14:15 - 15:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 13:00


Antal pladser

140


Ledige pladser

92

Arrangementsnr.

339616