Teknologien spiller en voksende rolle i vores liv. Derfor er det vigtigt, hvem der skaber den. IDA sætter fokus på, hvordan vi øger diversitet inden for STEM-området - vi gør op med vante forestillinger og nedbryder stereotyper.

Agnes & Betzy 2022

Og de nominerede er....

Vi kan nu afsløre de tre nominerede til dette års Agnes & Betzy pris. På konferencen "Diversity in Tech and Science" den 28. november hylder vi de tre nominerede og kårer vinderen af Agnes & Betzy prisen.

Se de nominerede

Netværk

Få faglig sparring i netværk for kvinder

I IDAs netværksgruppe for kvinder, er der fokus på empowerment. I selskab med ligesindede vil du blive bedre til at positionere dig selv, med målet at optimere dit arbejdsliv og nå dine karrieredrømme.

Find dit netværk

Techtopia

Kvinderne bag Atari

Hvis man var ung i 70erne og 80erne, så har man sikkert stået i osen fra friturestegte forårsruller på den lokale grillbar og spillet Pong, Pacman eller Space Invaders fra Atari. Mange af disse spil er lavet af kvinder.

Lyt til podcast

Video

Diversitet og inklusion i STEM

Diversitet og Inklusion er tidens store buzzord, men hvad betyder diversitet og inklusion egentlig, og hvordan arbejder man konkret med det både på organisations- og individniveau?

Se video her

Overblik

Se alle sider om Diversity in Tech and Science

Her kan du få et overblik over alle IDAs sider under temaet Diversity in Tech and Science.

Se alle sider
 

Vi kalder på nye perspektiverLink kopieret

 

Smashing StereotypesLink kopieret

Vil du vide mere?

Billede af Anna Lund Nielsen

Anna Lund Nielsen

Konsulent