Medlemsrabat på backup og datasikkerhed

Virus, spyware, ransomware og hackere er noget, vi alle helst vil undgå, og vi vil gerne beskytte vores familiebilleder, dokumenter og meget andet. Det kan du nu med Trustbox Datasikring og med høj medlemsrabat.

Backup og datasikkerhed

Som IDA-medlem kan du nu sikre din færden på nettet og beskytte dine data gennem IDAs aftale med Trustbox. Trustbox tilbyder en speciel sikkerhedspakke, der er skræddersyet til IDAs medlemmer. Den hjælper dig med beskyttelse imod virus, spyware og hackere, alt mens der tages regelmæssig og automatisk backup af dine data. Din medlemspris er 499 kr. om året, som svarer til 41,58 kr. om måneden. Det svarer til 50 % medlemsrabat.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Det får du

Trustbox' Datasikring består af både online backup og anti-malware. Den komplette pakke får du for 499 kr. om året.

Du kan vælge at tilkøbe en servicepakke for 29 kr./måned. Med servicepakken kan du bl.a. få Trustbox til at genskabe og rense computere, hvis uheldet skulle være ude.

Som ekstra service tilbyder Trustbox hjælp med installation og opsætning af din datasikring. Denne service koster et engangsbeløb på 149 kr.

Om Trustbox

Trustbox er reseller af professionelle sikkerhedsløsninger til erhverv og offentlige.

Læs mere her

Gode spørgsmål og kontakt

Er virus, malware og hackere noget, der kan ramme mig? Ja, det kan det i høj grad. Læs denne artikel om datasikkerhed netop nu.

Er mine data ikke sikre nok, når de ligger på Google Drive, One Drive eller lignende?

Det er de ikke, fordi filerne blandt andet ligger i ukrypteret form. I dag kan man ikke beskytte sig imod et ransomware-angreb med en traditionel Anti Virus eller et synkroniseret drev som Google Drive. Synkroniseringsløsningerne er endda ofte med til at forværre problemet, da de hurtigt deler angrebet til alt man holder af. Nøglen er en 3-lagskryptering, automatiseret desinficering med cloudgenkendelse, ransomware-alarm og mulighed for datagenskabelse af alt på én gang. Det har Trustbox’ prisvindende databeskyttelse, som du får med Datasikring.

Hvordan kommer jeg i gang med Trustbox?

Efter tilmelding modtager du en email fra Trustbox, der indeholder din kode og en guide til at komme godt i gang. Trustbox tilbyder samtidig at opsætte alt for dig via fjernsupport, for 149 kr.

Kontakt Trustbox

Spørgmål vedrørende Trustbox' Datasikring skal rettes til Trustbox på telefon 27 885 885 eller ida@trustbox.dk.