Få 3 måneders gratis prøvemedlemskab

Her kan du læse om betingelserne ved et gratis prøvemedlemskab i IDA

Gratis og uforpligtende i 3 eller 12 måneder

IDA tilbyder 3 måneders gratis prøvemedlemskab til færdiguddannede. Dit 3 måneders prøvemedlemskab er uforpligtende, og du kan uden omkostninger melde dig ud under eller efter din prøveperiode.

Er du derimod studerende, så er de første 12 måneder af dit studiemedlemskab gratis. Der er her ikke tale om et prøvemedlemskab.

Adgang til IDA fordele

Som gratis prøvemedlem har du næsten fuld adgang til alle medlemsfordelene, som var det et almindeligt medlemskab i IDA. Den eneste undtagelse er at IDA ikke tilbyder konfliktstøtte eller fører retssager for prøvemedlemmer.

Som studerende har du ingen begrænsninger, da der her ikke er tale om et prøvemedlemskab, men et studiemedlemskab. IDA tilbyder dog ikke konfliktstøtte for studiemedlemmer.

Betingelser for at få gratis medlemskab

De 3 måneders gratis medlemskab gælder alle færdiguddannede med en videregående medlemberettiget uddannelse af minimum 3 års varighed inden for it, teknik eller naturvidenskab; f.eks. ingeniører, cand.scient.er og it-uddannede. Bemærk, man må dog ikke have været medlem af IDA de sidste 2 år.

De 12 måneders gratis studiemedlemskab gives automatisk til alle studerende, der melder sig ind i IDA første gang. For at blive studiemedlem kræver det, at du studerer en medlemberettiget uddannelse

Når det gratis medlemskab slutter

IDA forsøger at kontakte dig inden din prøveperiode eller din gratis periode som studerende slutter.

Ønsker du at forsætte dit medlemskab af IDA skal du ikke foretage dig noget, vi ændrer automatisk dit medlemskab til at overgå til et betalende.

Se priser her

Skulle du desværre ikke have lyst til at fortsætte dit medlemskab, kan du uden omkostninger melde dig ud, når din prøveperiode slutter.