IDA Forsikring - Danmarks nok billigste forsikringer

Køb Danmarks nok billigste forsikringer med gode dækninger gennem IDA Forsikring.

Om IDA Forsikring

IDA Forsikring er en medlemsfordel, som giver dig adgang til Danmarks nok billigste forsikringer. Mange oplever at spare 30 % på deres forsikringer, og det betyder, at IDA medlemsskabet hurtigt tjener sig ind. Selvom du kan spare mange penge, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af dækningerne eller vores rådgivning.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Fordele ved at vælge IDA Forsikring

Her er et udpluk af fordelene ved at vælge IDA Forsikring:

  • Vi holder vores priser konkurrencedygtige.
  • Vi arbejder målrettet med tilbagemeldinger fra vores medlemmer – både ros og ris.
  • Vi skal ikke skabe et overskud, og vi har ingen aktionærer. Det vil sige, at alt overskud går tilbagetil medlemmerne, i form af prisnedsættelser. Når der er prisnedsættelser, kommunikerer vi det til alle og ændrer automatisk prisen på forsikringerne for alle.
  • Vi er her for at hjælpe dig, og vi vil gerne give det rigtige svar første gang, så du kan føle dig tryg hos os.
Om IDA Forsikring

IDA Forsikring bliver brugt af 2/3 af alle IDAs medlemmer. 

Læs mere om IDA Forsikring

Her er en oversigt over de mest populære forsikringer:

Bilforsikring 

Som bilejer skal du have en bilforsikring med ansvarsdækning, når du har en bil. Det særlige ved ansvarsdækningen er, at du ikke kan fravælge den, da den er lovpligtig. Til gengæld kan du vælge, om du ønsker at forsikre bilen yderligere med en kaskodækning og tilkøbe en række tilvalgsforsikringer.
Læs mere om IDA Forsikrings Bilforsikring

Indboforsikring

Med en Indboforsikring behøver hverdagens små uheld ikke give dig søvnløse nætter. Forsikringen skaber trygge rammer for din familie og dig, og du kan sammensætte den forskelligt alt efter dine ønsker og behov.
Læs mere om IDA Forsikrings Indboforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikringen kan dække hele din familie på rejser af op til 60 dages varighed i Europa eller hele verden. Hvis I bliver syge eller får brug for behandling er hjælpen lige om hjørnet.
Læs mere om IDA Forsikrings Rejseforsikring

Ulykkeforsikring

Med en ulykkesforsikring er du sikret, hvis du kommer ud for et uheld, der giver dig varige mén. Uden forsikringen kan du ikke få erstatning. Det kan have store konsekvenser for dit liv og din økonomi.
Læs mere om IDA Forsikrings Ulykkeforsikring

Husforsikring

Skal du købe dit første hus? Eller har du været boligejer i et stykke tid? Uanset hvad, er det vigtigt at være godt forsikret. På den måde undgår du økonomiske overraskelser, hvis uheldet en dag er ude.
Læs mere om IDA Forsikrings Husforsikring

Lønsikring

Er du medlem af en a-kasse, har du ret til at få dagpenge, hvis du mister dit job. For mange familier er dagpengesatsen dog ikke nok til at få økonomien til at hænge sammen. Denne udfordring kan løses ved at tegne en lønsikring.
Læs mere om IDA Forsikrings Lønsikring

Hundeforsikring

En hundeforsikring er lovpligtig for alle hundeejere. Forsikringen hjælper dig økonomisk, hvis din hund er skyld i skader og ulykker.
Læs mere om IDA Forsikrings Hundeforsikring

Studieforsikring

Som studerende kan du købe forsikringer med studierabat. Vilkårene og dækningerne adskiller sig ikke fra almindelige forsikringer. For at købe dem skal du være studerende og medlem af IDA.
Læs mere om IDA Forsikrings Studieforsikring

OBS! Ovenstående er et blot et udpluk af de forsikringer som IDA Forsikring tilbyder. 
Læs her og få et overblik over alle de forsikringer IDA Forsikring tilbyder