Find aktive og bestyrelsesmedlemmer

Søg frem, hvilke IDA-medlemmer der er i de forskellige fagtekniske netværks bestyrelser og foreningens øvrige udvalg. Du kan også søge efter enkeltpersoner, og du kan komme i direkte kontakt med mange af dem.

IDA er en medlemsdrevet forening. Grundstammen er de mere end 3000 frivillige, der er aktive i bl.a. udvalg, bestyrelser eller som tillidsrepræsentanter.

Her på siden kan du se, hvem der sidder i de forskellige udvalg, eller du kan søge efter enkeltpersoner. Du kan også komme i direkte kontakt med mange af dem.

Der er ud over navn på alle aktive også oplysninger om funktion. Mange aktive har desuden oplyst, hvor de arbejder og kontaktmuligheder. De viste tillægsoplysninger afhænger af, hvad den enkelte aktive har givet samtykke til.

Udvalgsmedlemmer omfatter Repræsentantskab, Hovedbestyrelse, de mange udvalg, fagtekniske selskaber og regionale bestyrelser, afdelinger og grupper.

Tillidsvalgte omfatter tillidsrepræsentanter og VG-bestyrelsesmedlemmer (Virksomhedsgrupper).

Find de politiske kandidater

Medlemmerne af Repræsentantskab, Hovedbestyrelse, Forretningsudvalget, Ansattes Råd, Erhvervs- og Vækstudvalget samt Uddannelses- og Forskningsudvalget er alle valgt på en af IDAs 13 politiske lister.

I søgningen fremgår det, hvilken liste repræsentanterne er medlemmer af. På idavalg.dk kan du finde præsentationer af IDAs politiske lister og, du kan også finde præsentationer af de enkelte kandidater.

Læs mere

Overblik

IDAs tilbud til de aktive

Som aktiv har du travlt med at gøre en forskel for dine medlemmer. Vi har samlet en side med informationer, der kan hjælpe dig i dit arbejde som aktiv.

Gå til aktivsiden