Bliv aktiv i IDA

I IDA er der et væld af muligheder for dig, der vil være mere end bare medlem.

IDAs aktive gør en kæmpe forskel for IDAs medlemmer. Mød 4 af dem her (3.18 min)

IDA er i høj grad en medlemsdrevet forening med mere end 3.000 frivillige, der er aktive i alt fra netværksbestyrelser, AC-klubber eller som mentor for studerende. Hos IDA er der et væld af muligheder for at være aktiv, som vi beskriver herunder.

Gør en forskel på din arbejdsplads: Som tillidsvalgt er du med til at forhandle gode arbejdsforhold for dine kollegaer. Du kan også sørge for netværk eller arrangementer på din arbejdsplads. Tag eventuelt et kig på vores side for tillidsvalgte - og kontakt IDA for spørgsmål

Bliv mentor: Som mentor styrker du gennem 1-1 sparring unge menneskers interesse for de tekniske og naturfaglige fag. Det kan du læse meget mere om her.

Lav dit eget arrangement: Har du en idé til et spændende fagteknisk arrangement? Så kan du gennem IDAs netværk få hjælp og sparring til udviklingen og alt det praktiske. Kontakt det netværk eller udvalg, som du vil engagere dig i. Der er kontaktdata på hvert netværks side.

Få indflydelse i IDA: Ønsker du at involvere dig i IDAs politiske organisation? Så har vi her samlet et overblik over, hvor du kan gøre din indflydelse gældende - og hvem du kan kontakte.

Tag på kursus som aktiv: Med IDA Akademi kan du som aktiv udvikle dig gennem forskellige kurser og arrangementer, der enten bidrager med grundlæggende viden, udfordrer dig eller giver dig en aha-oplevelse sammen med andre aktive.

Synes du, at der mangler et tilbud, der passer til dig, fandt du ikke det du ledte efter, eller har du bare en god idé, så skriv til aktiv@ida.dk. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Sanne Vammen Larsen (formand, IDA Miljø)

Hør Sanne fortælle om, hvorfor hun er aktiv IDA, og hvordan IDA Miljø er med til sætte den nyeste viden om miljøudfordringer på dagsordnen.

Diego Børresen Lladó (næstformand, IDA IT)

Hør Diego fortælle om, hvorfor han brænder for at skabe arrangementer, hvor medlemmerne kan dele viden, og om hvorfor han er med i IDA IT's bestyrelse.

Ib Kongstad (formand, IDA Vestjylland)

Hør Ib fortælle om, hvorfor han er aktiv IDA, og hvorfor de sociale arrangementer er så vigtige for medlemmerne.

Iben Steensbæk Andersen (formand, Nordjyske Planlæggere)

Hør hende fortælle om, hvorfor hun er aktiv IDA, og hvordan IDA har udvidet både netværk og hendes faglighed.

Læs mere

Overblik

IDAs tilbud til de aktive

Som aktiv har du travlt med at gøre en forskel for dine medlemmer. Vi har samlet en side med informationer, der kan hjælpe dig i dit arbejde som aktiv.

Gå til aktivsiden