25.02.2021
4 min læsetid

Sagde sit gode job op for en drøm: Lasse vil disrupte elmarkedet

Sammen med barndomsvennen fra Skovlunde har civilingeniør Lasse Johansen sagt sit trygge job op for at skabe en digital platform, der gør det let for danskerne at skifte til grøn strøm.

Morten Scriver Andersen

af Morten Scriver Andersen

Lasse Johansen havde altid godt kunne tænke sig at bygge en virksomhed op fra bunden. Foto: Anne-Cathrine Jensen

Hvad er Kredsløb?

Så stod vi der med noget, der virkede, og så syntes jeg bare det var ærgerligt ikke at prøve det af, mens jeg stadig er relativt ung og ikke har så mange forpligtelser

Lasse Johansen,
Medstifter, Kredsløb

Visionen er, at vi kan være forbrugernes hjælpende hånd på et kompliceret elmarked. Både i Danmark, men også resten af Europa.

Lasse Johansen,
Medstifter, Kredsløb
 

Læs mere

Crowdfunding-forløb for iværksættere

I efteråret 2024 lancerer IDA og Coop Crowdfunding et samarbejde, hvor iværksættere inden for teknologi og naturvidenskab kan rejse midler via Coops crowdfunding-platform. Du kan deltage i fire workshops, hvor du lærer at opbygge og gennemføre en succesfuld crowdfunding-kampagne.

Læs mere nu

Se tidligere IDA Crowdfunding projekter

I perioden fra 2020 til 2024 har IDA drevet sin egen crowdfunding-platform, hvor iværksættere har rejst over en million kroner til udviklingen af deres produkter. Vi leder hele tiden efter nye gode projekter til IDA Crowdfunding. Så hvis du har et projekt, du vil teste af eller mangler den sidste finansiering til, så tøv ikke med at skrive til os på crowdfunding@ida.dk.

Se gamle projekter