Få et netværk i Bruxelles, London, New York eller Paris

Er du medlem af IDA, og bor du i London, New York, Paris eller Bruxelles? Så har du muligheden for at blive en del af et lokalt netværk ganske gratis.

  1. Hvordan styrker jeg min globale karriere?
  2. Hvad betyder Brexit for min fremtid i London?
  3. Hvordan får jeg en ny omgangskreds?

Det er en stor omvæltning at flytte til et andet land og forlade de faste rammer og det primære netværk. Og spørgsmålene kan være mange.

Måske er du udadvendt og skaber let relationer, men for mange vil et professionelt netværk være et godt sted at skabe fundamentet for en god tid i udlandet.

IDA har tilsluttet sig fire af Djøfs globale netværk i partnerskab. Det betyder, at du har adgang til fire lokale netværk i London, New York, Paris og Bruxelles. Netværkene består altså ikke blot af andre ingeniører og teknisk eller naturvidenskabeligt uddannede medlemmer, men også af djøfere. Så som deltager får du et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder.

Den primære aktivitet i de fire netværk er arrangementer, og som IDA-medlem har du gratis adgang til de fire netværk og alle arrangementer i netværkene.

Du er også velkommen til at medbringe en gæst til arrangementerne, hvis du fx gerne vil have din ægtefælle med.

Se kommende arrangementer

Du kan finde alle arrangementerne i IDAs arrangementoversigt eller på denne filtrerede søgeside

Se kommende arrangementer i medlemsnetværk

Har du gode ideer?

Bor du uden for Danmark, og har du selv ideer til aktuelle emner, som kan blive til arrangementer, er vi meget åbne for forslag. Vi understøtter gerne arrangementer, der giver værdi for andre IDA-medlemmer - også hvis det er i andre byer end Bruxelles, London, New York eller Paris.

Du er velkommen til at kontakte Stine Lund

Du kan også læse mere om de fire netværk på djoef.dk

Bruxelles 

London

New York

Paris