Få en mentor

I en mentor får du en sparringsparter, der kan hjælpe dig med at navigere i karrierens mange muligheder og udfordringer.

 

Din personlige sparringspartner

En mentor er din personlige sparringspartner, der i en professionel og faglig relation, hjælper dig med at håndtere karrierens muligheder og udfordringer. Der kan være mange grunde til, at en mentor er relevant for dig netop nu. Måske er du ny på arbejdsmarkedet og savner sparring for at finde dig ordentligt til rette? Det kan også være, at du snart bliver leder for første gang og i den forbindelse trænger til et fortroligt rum, hvor processen kan diskuteres.

Dit udbytte som mentee

 • Hjælp til at arbejde struktureret med muligheder, udfordringer og problemstillinger i dit arbejdsliv. 
 • Et fortroligt rum hvor svære emner kan drøftes. 
 • Bedre muligheder for at kunne sætte mål for din karrieres udvikling. 
 • Ny indsigt fra en erfaring person med en faglig forståelse for din branche.

Interview og match

Vi lægger stor vægt på at finde det rigtige match mellem mentor og mentee. Alle match gennemføres på baggrund af skriftlige tilmeldinger og opfølgende interviews, så vi på den måde finder de perfekte match. I denne proces lægges der bl.a. vægt på faglige og personlige kompetencer, erfaringer, mål, udfordringer og geografi. 

Vil du gerne være mentor? Så kan vi læse mere her.

Program og pris

IDAs 12 mdr. program

 • Medlem af IDA (egen betaling): 2.995,- 
 • Medlem af IDA (firmabetaling): 4.495,- 

IDAs 9 mdr. program

 • Medlem af IDA (egen betaling): 799,- 
 • Medlem af IDA (firmabetaling): 1.599,- 

Deadlines for tilmelding til mentorprogrammet: 

 • 12 mdr. program: 1. februar, 14. juni og 1. september
 • 9 mdr. program: 1. februar og 1. september 

Begrænset deltagerantal, 15 mentees og 15 mentorer efter først til mølle princippet.

Mentorprogrammet på 9 mdr. er for de "nye i job" og du må derfor max have 2 års erfaring for at deltage som mentee. Dette tilbud kan kun benyttes én gang af mentee. For at deltage i 12 mdr. programmet skal du have mere end 2 års erfaring for at tilmelde sig. 

Mentor og mentee mødes 9-11 gange i et 12 måneders forløb og 6-8 gange i et 9 måneders forløb. Det er mentee, der udarbejder dagsorden, da det er mentees karriere, som er i fokus. Møderne varer typisk 1,5-2 timer. For begge programmer gælder det, at både mentor og mentee skal være i job for at deltage.

Når du har udfyldt tilmeldingen, bliver du kontaktet af en af IDAs mentorkonsulenter med henblik på at booke et interview. Interviewet foregår enten fysisk, over skype eller telefonisk. På den måde får vi det bedste billede af både mentor og mentee, og kan efterfølgende lave det bedste match.

Når vi har fundet et match til dig, bliver du inviteret på kursus sammen med de andre matchede mentees. Her vil du blive præsenteret for en række værktøjer og teorier bag mentoring, som programmet bygger på. Du vil ligeledes blive præsenteret for en række øvelser som skal klæde dig på til opgaven som mentee.

Brochure: Mentorprogram

Vores mentorprogram er 1-1 sparring med fokus på både personlig og faglig udvikling.

Læs brochuren og få mere info

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål omkring mentorprogrammet, så kontakt endelig vores karriererådgivere fra henholdsvis København og Aarhus.

 • Karriererådgiver (Øst-Danmark) Lise Dan, IDA, 33 18 97 48, lid@ida.dk
 • Karriererådgiver (Vest-Danmark) Jakob Gradel, IDA, 33 18 47 83, jgr@ida.dk

Hør Charlotte fortælle om, hvordan hun fik hjælp af sin mentor: