Få en mentor

I en mentor får du en sparringsparter, der kan hjælpe dig med at navigere i karrierens mange muligheder og udfordringer.

Personer sidder med post-it notes
 

Din personlige sparringspartnerLink kopieret

En mentor er din personlige sparringspartner, der i en professionel og faglig relation, hjælper dig med at håndtere karrierens muligheder og udfordringer. Der kan være mange grunde til, at en mentor er relevant for dig netop nu. Måske er du ny på arbejdsmarkedet og savner sparring for at finde dig ordentligt til rette? Det kan også være, at du snart bliver leder for første gang og i den forbindelse trænger til et fortroligt rum, hvor processen kan diskuteres.

Dit udbytte som mentee

 • Hjælp til at arbejde struktureret med muligheder, udfordringer og problemstillinger i dit arbejdsliv. 
 • Et fortroligt rum hvor svære emner kan drøftes. 
 • Bedre muligheder for at kunne sætte mål for din karrieres udvikling. 
 • Ny indsigt fra en erfaren person med en faglig forståelse for din branche.

Interview og match

Vi lægger stor vægt på at finde det rigtige match mellem mentor og mentee. Alle match gennemføres på baggrund af skriftlige tilmeldinger og opfølgende interviews, så vi på den måde finder de perfekte match. I denne proces lægges der bl.a. vægt på faglige og personlige kompetencer, erfaringer, mål, udfordringer og geografi. 

 

Program og pris

IDAs 12 mdr. program

 • Medlem af IDA (egen betaling): 2.995,- 
 • Medlem af IDA (firmabetaling): 4.495,- 

IDAs 9 mdr. program

 • Medlem af IDA (egen betaling): 799,- 
 • Medlem af IDA (firmabetaling): 1.599,- 

Deadlines for tilmelding til mentorprogrammet: 

 • 12 mdr. program: 16. februar og 13. september
 • 9 mdr. program: 16. februar og 13. september 

Mentorprogrammet på 9 mdr. er for de "nye i job" og du må derfor max have 2 års erfaring for at deltage som mentee. Dette tilbud kan kun benyttes én gang af mentee. For at tilmelde dig 12 mdr. programmet skal du have mere end 2 års erfaring. 

Mentor og mentee mødes 6-8 gange i et 9 måneders forløb og 9-11 gange i et 12 måneders forløb. Det er mentee, der udarbejder dagsorden, da det er mentees karriere, som er i fokus. Møderne varer typisk 1,5-2 timer. For begge programmer gælder det, at både mentor og mentee skal være i job for at deltage.

Processen efter tilmelding:

Når du har udfyldt et tilmeldingsskema, vil du blive kontaktet telefonisk og interviewet af en af IDA's mentorkonsulenter. Interviewet vil vare omkring 10 minutter og formålet er at få det bedste billede af både mentor og mentee for at kunne lave det bedste match. Hvis vi ikke finder et godt match, får du besked, og du tilbydes at komme med i næste runde.

Har vi fundet et godt match til dig, bliver du inviteret på kursus sammen med de andre matchede mentees. Her vil vi gennemgå rammerne for mentorprogrammet samt præsentere en række værktøjer, som du kan bruge i mentorrelationen. Efter kurset bliver du præsenteret for din mentor, og jeres enten  9- eller 12 måneders mentorforløb kan nu begynde.

Brochure: Mentorprogram

Vores mentorprogram er 1-1 sparring med fokus på både personlig og faglig udvikling.

Læs brochuren og få mere info

 

KontaktLink kopieret

Hvis du har spørgsmål omkring mentorprogrammet, så kontakt endelig vores mentorprogramledere fra henholdsvis København og Aarhus.

 • Mentorprogramleder (Øst-Danmark) Lise Dan, IDA, 33 18 97 48, lid@ida.dk
 • Mentorprogramleder (Vest-Danmark) Jakob Gradel, IDA, 33 18 47 83, jgr@ida.dk

Hør Charlotte fortælle om, hvordan hun fik hjælp af sin mentor: