Privatøkonomisk rådgivning

Som medlem af IDA kan du få uvildig rådgivning om pension og privatøkonomi fra F10 Finans. Du betaler selv for rådgivningen, men får rabat igennem dit medlemskab.

Hos F10 Finans kan du få privatøkonomisk rådgivning om pensionsopsparing, boliglån og bankpension, men du kan også få virksomhedsrådgivning, hvis du driver selvstændig virksomhed.

Rådgivningens udgangspunkt er ikke at sælge produkter til dig, men at sikre, at du får en seriøs og objektiv vurdering af dine behov, muligheder og trusler mod din økonomi.

Priser og geografisk placering

Rådgivningen er landsdækkende, og du bliver tilbudt et personligt møde i F10s lokaler eller andetsteds efter dit valg. Dette indgår i honoreringen, men der vil dog forekomme transporttillæg for møder, der foregår på Bornholm.

Aftalen omfatter en éngangsrabat på 1.500 kr. til hvert medlem, der ønsker at få udarbejdet Økonomitjek, Pensionsanalyse eller Virksomhedstjek:

  • Prisen for udarbejdelse af et Økonomitjek er 1.500 kroner for dig som IDA-medlem - for første møde. Herefter koster det 3.000 kroner per session.
  • Prisen for udarbejdelse af en Pensionsanalyse er 3.500 kroner for dig som IDA-medlem.
  • Prisen for udarbejdelse af et Virksomhedstjek er 3.500 kroner + moms for IDAs medlemmer

Når du vælger et Økonomitjek, analyserer F10 din økonomi og finder de områder, hvor der er penge at spare/tjene.

Du får et overskueligt skema, der viser de områder, hvor du kan forbedre din økonomi.

Skemaet viser hvor store optimeringer F10 forventer at kunne gennemføre i din økonomi. Ligeledes får du en fast pris på hvad det vil koste at få F10 til at gennemføre optimeringerne.

Forløbet efter økonomitjekket er omfattet af F10’s tilfredshedsgaranti. Dette betyder at skulle F10 mod forventning ikke opnå de forventede resultatet, så vil prisen blive reduceret tilsvarende.

Princippet for et virksomhedstjek til selvstændige, er det samme som et Økonomitjek til private.

Aftalen omfatter tillige 20 procent rabat til de medlemmer, der ønsker formuerådgivning og øvrig økonomisk rådgivning på timebasis. Prisen vil være kr. 1.200 for IDAs medlemmer (mod normalt kr. 1.500).

F10 Finansrådgiver er uvildige og modtager alene betaling fra IDAs medlemmer og modtager ikke provisioner.

Medlemmer, der ønsker rådgivning fra F10, kan bruge F10's kontaktfomular (husk at skriv, at du er IDA medlem, så du får rabatten) eller telefonere til 30 33 43 33.

Tilmeld dig Det Gode Arbejdsliv

Få artikler og gode råd til, hvordan du skaber et bedre arbejdsliv. Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder som højtuddannet vidensarbejder.
  • Arbejdsvilkår
  • Gode råd
  • Trivsel
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs seneste nyhedsbreve her