Om konferencen

Space Talks er for dig, der er fascineret af rumfart, raketter og alt derimellem.

En plakat for IDA Space Talks live

Hvorfor deltage?

  • fascinerende oplæg om rummet
  • udvidet dit netværk med andre ruminteresserede
  • IDAs specielle rum-kugler til kaffen

Tilmeldingsprocedure

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail. Du kan også få mere praktisk info her

Deltag med gratis!

Meld dig ind i IDA Space* og deltag gratis. For ikke-medlemmer af IDA Space netværket er der en deltagerpris.Meld dig ind i IDA Space, inden du tilmelder dig konferencen, så er du sikret gratis deltagelse.*Medlemskab af netværket IDA Space er gratis for IDA-medlemmer og ikke-medlemmer.

Bliv medlem af IDA eller opret brugerprofil for at deltage

Når du er medlem af IDA, kan du købe adgang til konferencen for en særlig pris.Hvis du ikke er medlem af IDA, skal du oprette en brugerprofil via Mit IDA for at kunne tilmelde dig.

Brugerprofil til IDAs online tjenester

Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Info om personlige oplysninger

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste.Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.