Lyt til IDAs podcasts Techtopia, Workflow, Blinde Vinkler og IDA Lyd og bliv klogere på alt fra fremtidsteknologi til workflows, studieliv og diversitet i tech-branchen.

Kom i gang med podcast

Sådan kommer du i gang med podcast

Vil du gerne i gang med at lytte til podcasts, men er du i tvivl om, hvordan du gør det bedst? Få hjælp til hvordan du kommer i gang på både mobil, tablet og computer.

Få gode råd

Hør IDAs podcasts 

Velkommen i IDAs podcast univers, hvor du kan danne dig et overblik over IDAs mange podcasts. Du kan også få hjælp til at komme i gang med at lytte til podcasts. IDA har lige nu fire podcasts:

  • Techtopia
  • Workflow
  • Blinde Vinkler
  • IDA Lyd - stemmer fra dit studie 

I podcasten Techtopia undersøger Henrik Føhns hver uge, hvordan vi indretter fremtiden. Podcasten introducerer dig for den nyeste viden inden for fremtidsteknologi. Lyt til podcasten og bliv klogere på bl.a. digitalisering, robotter, den 4. industrielle revolution og meget mere. 

Podcasten Workflow sætter fokus på fremtidens arbejdsliv. Hør med hver anden uge, når Nana Wesley Hansen og Anders Høeg Nissen vender alt fra hybridmøder, søvn, todo-lister til seniorpolitik og innovationsledelse. Hvilken indflydelse har alt dette på vores arbejdsliv?   

Hvis du er nysgerrig på diversitet i tech-branchen, skal du lytte til IDAs podcast Blinde Vinkler. Podcasten belyser de blinde vinkler, som teknologien har i forhold til køn og etnicitet. Marie Høst kigger ind i teknologier og videnskab, der forsøger at rette op på udfordringen med bias i vores samfund.

IDA Lyd - stemmer fra dit studie er en podcast for dig, der er studerende. Skal du på udveksling, føler du dig ensom på dit studie, eller overvejer du måske at droppe ud? Med udgangspunkt i studerendes beretninger, oplevelser og overvejelser vender podcasten forskellige emner relateret til livet som studerende.