Techtopia Partner: Innovation Centre Denmark

Innovation Centre Denmark kan hjælpe din virksomhed eller institution til at være på forkant med fremtidens teknologi og forretningsmodeller. Vi giver dig adgang til de stærkeste innovationsmiljøer verden over og aktiverer relevante partnere.

Innovation Centre Denmark kan hjælpe din virksomhed eller institution til at være på forkant med fremtidens teknologi og forretningsmodeller. Vi giver dig adgang til de stærkeste innovationsmiljøer verden over og aktiverer relevante partnere.

Danmarks internationale handelsaftaler og den stigende velstand i verdens udviklingsøkonomier skaber gode forudsætninger for dansk erhvervsliv. Og med udviklingen inden for bl.a. klimateknologi, fintech og velfærdsteknologi er der et kæmpe potentiale for danske løsninger i udlandet.

Derfor er The Trade Council til stede i mere end 70 lande. Her arbejder vi tæt sammen med erhvervslivet og har et stærkt kendskab de lokale markeder. Her tilbyder vores medarbejdere konkret virksomhedsrådgivning.

Vores eksportrådgivere er en blanding af lokale ansatte med gode kontakter i lokale virksomheder og brancheorganisationer samt udsendte medarbejdere med forankring i dansk erhvervsliv. Det giver den rette balance, så din virksomhed kan få den mest værdiskabende rådgivning.

Vi har desuden ekspertise inden for international handelspolitik og kan assistere med blandt andet markedsanalyser, etableringsrådgivning og forretningsplaner, rådgive om told- og eksportregler samt skabe kontakt til samarbejdspartnere og nye afsætningskanaler.

Techtopias partnere

Podcasten Techtopia udgives af IDA i samarbejde med nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

Mediepartner:

  • Mediehuset Ingeniøren

Se alle partnere her

Innovation Centre Denmark er et samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet, der styrker dansk innovation i virksomheder og vidensinstitutioner. De otte danske innovationscentre er placeret i de stærkeste innovationsmiljøer verden over og kan derfor sikre at dansk innovation er på forkant med fremtidens teknologi og viden.

Innovationscentrene vil fremover bidrage til Techtopias univers med indsigt i ny teknologi, trends fra fremmede markeder og viden hentet direkte fra verdens førende forskere og teknologivirksomheder.                                                                                                                                                                         

Lær mere om vores mange services samt find direkte kontakt til de relevante rådgivere under vores Services side. Har du mere generelle spørgsmål, kan du kontakte os telefonisk:

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook