IDA Matematik

IDA Matematik er et fagligt forum, hvor vi beskæftiger os med det matematiske sprog og hvordan matematikken understøtter det teknologiske arbejde. Og alt det andet fascinerende ved faget.

Pris

IDA-medlem
Gratis
Ikke IDA-medlem
500 kr. pr. år

Dagligdagen er fyldt med matematik. Hver gang du bruger dit dankort, sørger kryptering for, at uvedkommende ikke læser med. Præmiestørrelsen på din forsikring er fastsat ud fra sandsynlighedsteoretiske overvejelser. Og GPS-systemet, der hjælper dig til at finde vej, kombinerer teknik med matematiske beregninger.

I IDA Matematik formidler vi de nyeste teorier gennem et samarbejde med de matematiske institutter på fx DTU, Københavns Universitet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet.

Det gør vi fx gennem foredrag og kurser indenfor matematisk modellering, simulering og numeriske beregninger og meget mere.

Derfor skal du være med i IDA Matematik:

  • Du får mulighed for at deltage i faglige arrangementer
  • Du bliver en del af et stærkt fagligt netværk.
  • Du modtager vores nyhedsmail med kommende arrangementer.

Vil du høre mere om netværket, eller har du et forslag til et kommende arrangement, er du velkommen til at skrive til vores netværkskoordinator, Henriette Rimmer Caspersen hrc@ida.dk.

Andre netværk til dig

Vi har en lang række af andre fagtekniske netværk. Her kan du få stillet dine interesser indenfor bl.a. FNs Verdensmål, matematik, sundhedsteknologi eller militærteknik

Se Øvrige fagtekniske netværk

Se alle IDAs netværk

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du ikke at være medlem af IDA Matematik, kan du nøjes med at modtage vores nyhedsbrev.
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vigtige links og dokumenter

Vil du vide mere?

Billede af Henriette Rimmer Caspersen

Henriette Rimmer Caspersen

Netværkskoordinator