IDA ManifiQue

IDA ManifiQue er et professionelt forum for videndeling mellem kvindelige ingeniører i alle faglige retninger og brancher i regionen. Det har til formål at synliggøre kvinder som ingeniører, kandidater til lederstillinger og bestyrelsesposter i IDA.

Fokus er specielt rettet mod at arbejde for at fremme kvinders udvikling i arbejdslivet. IDA ManifiQue er netværket, hvor man møder andre kvindelige ingeniører og udveksler meninger og erfaringer, og hvor det er muligt at drøfte egne mål og ambitioner. Alle emner af både teknisk og samfundsmæssig karakter berøres.

IDA ManifiQues aktiviteter består af foredrag, kurser, rundvisninger, ture og virksomhedsbesøg af aktuel karakter og sociale aktiviteter hvor der kan være netværksdannelse som rejser, events, gruppearbejde, workshops, undervisning. 

IDA ManifiQue’s arrangementer er netværk-baseret, hvor man møder andre medlemmer af IDA ManifiQue og eksterne deltagere med interesse for IDA ManifiQue’s virke og for at udveksle meninger og erfaringer

Du vil, lige som tidligere medlemmer - møde andre deltagere der er åbne i deres dialogform omkring samvær i aktiviteterne og få nogle gode, sjove og hyggelige timer, hvor du forhåbentlig også lærer nyt og får inspiration til din dagligdag både hjemme som på arbejde.

Bestyrelsen forsøger at lave et afvekslende program, hvor man som ManifiQue medlem løbende kan tilmelde sig arrangementerne igennem IDA’s arrangementmødekalender eller ringe til IDA på tlf 33184848 mødetilmelding. Først til mølleprincippet gælder – da der er begrænset deltageromfang til møderne. Venteliste oprettes.

Skulle du have en god ide til et arrangement kan du kontakte IDA ManifiQue v/ formand Lisbeth Dahl Jørgensen på email lisdahl1@gmail.com, således at bestyrelsen kan arbejde videre sammen med dig omkring ideen og forhåbentlig realisere ideen til et arrangement.

Vil du med IDA ManifiQues bestyrelse?

Har du lyst til at hjælpe med i bestyrelsen og være med i arbejdet omkring IDA ManifiQue, er vi åbne for at få nye medlemmer med i vores arbejde. Det er frivilligt arbejde.

Du må forvente at være aktiv med at lave et par arrangementer årligt og deltage i 4-5 bestyrelsesmøder årligt af et par timers varighed. Kontakt formanden for IDA ManifiQue Lisbeth Dahl Jørgensen på email lisdahl1@gmail.com, hvis du er interesseret.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af vores aktiviteter i IDA ManifiQue
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vigtige links og dokumenter

Vil du vide mere?

Billede af Lotte Bredahl Helweg

Lotte Bredahl Helweg

Netværkskoordinator