Vendsyssel Afdeling

Vendsyssel afdeling er en af IDA Nords 3 afdelinger, og dækker følgende kommuner: Brønderslev, Frederikshavn, Læsø og Hjørring. Vendsyssel-afdelingen består for tiden af omkring 850 medlemmer.

Afdelingen ledes af en bestyrelse på 8 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf hovedparten for tiden er seniorer samt 1 studenterrepræsentant. Vi arbejder løbende på at få yngre medlemmer  i bestyrelsen for derved bedre at matche vore medlemmers aldersfordeling.

Er du interesseret, så kontakt formand Peter Vonsild via telefon 40 21 61 01.

Bestyrelsen arbejder på at gennemføre de opgaver, der er fastsat i vores vedtægter, det sker gennem ca. 10 eftermiddags- eller aftenmøder af ca. 2 timers varighed og et godt samarbejde med vores netværkskoordinator på Aalborg kontoret.

Afdelingen arrangerer sociale og fagtekniske arrangementer, hvoraf en del er gengangere år for år, men der er også mange andre spændende arrangementer, som de enkelte bestyrelsesmedlemmer enten er særlig interesserede i eller har særlig viden/forbindelser inden for.

Herudover modtager vi ofte og meget gerne ønsker fra vores medlemmer om specielle eller nye arrangementskategorier.

Disse aktiviteter er bl.a. til for, via IDA, at forbedre og udbrede viden, netværk og sociale relationer blandt vores medlemmer - specielt i Vendsyssel.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af vores aktiviteter i Vendsyssel Afdeling
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vigtlige links og dokumenter

Dokumenter

Vedtægter

Vil du vide mere?

Billede af Lisbeth Kauslund

Lisbeth Kauslund

Netværkskoordinator