Aarhus Afdeling

IDA Aarhus Afdeling dækker kommunerne: Odder, Samsø, Skanderborg og Aarhus. Afdelingen har ca. 11.800 medlemmer, hvoraf ca. 4.500 er studiemedlemmer.

Afdelingens opgave er at virke for IDAs formål ved at gennemføre arrangementer for afdelingens medlemmer, primært kollegiale og sociale arrangementer og i mindre grad fagtekniske arrangementer.

Der gennemføres 50-60 arrangementer om året med ca. 2000 deltagere. De arrangeres af en bestyrelse på ca. 10 medlemmer inkl. 2 suppleanter valgt på en årlig generalforsamling. I bestyrelsesmøderne deltager også 2 studierepræsentanter, som gennemfører arrangementer primært for studiemedlemmerne. Til afdelingens aktiviteter yder IDA tilskud via Region Østjylland. Der afholdes 11 bestyrelsesmøder om året, hvor bestyrelsesmedlemmerne kommer med ideer til arrangementer og tilbyder at gennemføre dem. Hvert bestyrelsesmedlem skal minimum gennemføre et arrangement om året, men står i reglen for 4-5 arrangementer/år.

IDAs lokale netværkskoordinator sørger for, at de oprettede arrangementer bliver kendt ved udsendelse af månedlige nyhedsmails til områdets medlemmer med links til tilmelding på IDAs mødetilmeldingsside.

At deltage i bestyrelsen for Aarhus Afdeling giver god mulighed for at udvide sit netværk og lave events, der skaber glæde og værdi for en selv og andre IDA-medlemmer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af vores aktiviteter i IDA ManifiQue.
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Billede af Lisa Østergaard Jeggesen

Lisa Østergaard Jeggesen

Netværkskoordinator