Herning Afdeling | Se fordele og tilmeld dig her

Herning Afdeling dækker udover Herning området også det meste af Ringkøbing Amt. Se arrangementerne som netværket udbyder.

I Herning Afdeling prøver vi at skabe netværk og videndeling mellem ingeniører og studerende i det midt og vestjyske. Herning Afdeling, dækker udover Herning området også det meste af Ringkøbing Amt.

I bestyrelsen bestræber vi os på at tilbyde arrangementer der rammer hele vores brede målgruppe, derfor har hvert enkelt bestyrelsesmedlem stor indflydelse på valget af arrangementer. Vi har meget brede rammer for vores arrangementer og det sikrer at vi i bestyrelsen kan arbejde med noget vi selv brænder for og har interesse i at gennemføre.

Vi ønsker at have en bestyrelse der er bredt sammensat, og byder alle der har interesse velkommen.

IDA Herning bestyrelsen er en rigtig god mulighed for at udvide dit netværk, samt i et energisk miljø til at lave events der skaber glæde og værdi for dig og andre IDA medlemmer.

Herning Afdeling har et meget tæt samarbejde med de studerende på AU-Herning IDA EVENT Herning. Sammen med IDA EVENT forsøger vi at skabe en god forbindelse mellem de studerende og erhvervslivet.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig IDA Vestjyllands nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af vores aktiviteter i Herning Afdeling.
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Billede af Chanett Roland

Chanett Roland

Netværkskoordinator