Arrangement

Anlægskonstruktioner langs Ringsted-Femern Banen

Banedanmark ombygger og / eller nybygger mere end 100 broer ifm. opgraderingen af Ringsted-Femern Banen. Eventet fokuserer på status, udfordringer og løsninger ved opgraderingen af de mange betonbroer og -konstruktioner langs strækningen.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 04. oktober 2021 - kl. 23:55

Ringsted Femern Programmet v. anlægschef Karin-Inge Gade Schultz 

Ringsted-Femern Banen er Danmarkshistoriens største anlægsbyggeri og bliver en port mod Femern Bælt Tunnelen og til Europa. Banen giver pendlere og passagerer en moderne jernbane med hurtigere og klimavenlige tog. I årene frem mod åbningen opgraderer og moderniserer Banedanmark jernbanen mellem Ringsted og Rødby, så den er klar til den nye trafikkorridor til Tyskland. Ringsted-Femern Banen er ét af Banedanmarks største infrastrukturprojekter med et budget på 9,5 milliarder kroner. 

Bropakkerne, udskiftning / ombygning af mindre broer v. anlægschef Karin-Inge Gade Schultz 

Før den knap 120 km lange jernbane er i stand til at levere den ønskede kapacitet i fremtiden, skal strækningen gennemgå en omfattende ombygning, udbygning til dobbeltspor og elektrificering, dette inkluderer om og / eller nybygning af mere end 100 broer. Indlægget vil fokusere på de mange betonbroer langs strækningen, samt status for arbejdet. 

Ny bro over Masnedsund v. projekteringsleder Uwe Hess 

I Vordingborg er opført en ny sporbærende bro over Masnedsund: Den nye bro er udført som en præfabrikeret elementbro med elementer med en vægt på mere end 1000 t. Entreprisen har desuden omfattet tilslutningsanlæggene på begge sider af Masnedsund. 

Ny bro som supplement til den eksisterende Kong Frederik IX v. projektchef Mette Koch Sonnenborg 

I Nykøbing Falster er det nødvendigt at bygge en ny bro over Guldborgsund tæt på den eksisterende Kong Frederik IX’s bro. Den nye bro vil på samme måde som en eksisterende bro blive en klapbro. Den nye bro skal elektrificeres ligesom resten af Ringsted Femern Banen. 

 

Billedkilde: Banedanmark

Mødet vil blive gennemført som et kombineret webinar/fysisk møde: Tilmeld dig webinaret her

Arrangør: Dansk Betonforening - IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af Dansk Betonforening, få alle nyhederne og deltag til specialpris på konferencer
Medlemskab af Dansk Betonforening er gratis for IDA-medlemmer (du modtager magasinet BETON 4 gange årligt), tilmeld dig her.

Er du ikke IDA Medlem kan du tegne et gæstemedlemskab via denne formular. Årskontingent er kr. 500,-.

Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.


Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

Lokale: Se infotavle i receptionen


Hvornår

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 04. oktober 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

43

Arrangementsnr.

341110