Arrangement

Bæredygtighed = Business!

Bæredygtighedsdagsordenen er i fuld gang med at transformere vores verden og hastigheden vil accelerere det kommende årti! Hvor kommer den dagsorden fra? Hvor er vi på vej hen? Hvad driver den? Hvad er virksomhedernes rolle?

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 10:15 - 11:00

Gratis

...og hvordan kan virksomheder vende udfordringer til muligheder? 

I dette oplæg får du et overblik over bæredygtighedsdagsordenens oprindelse, drivkræfterne og retningen. Du får anledning til refleksion over din egen og din virksomheds rolle i den bæredygtige omstilling. Du får anledning til refleksion over hvordan trusler og udfordringer kan vendes til muligheder. Du får et kig ned i maskinrummet hos Novozymes og et indblik i hvordan bæredygtighed er grebet an, strategisk, taktisk og operationelt, og hvad virksomheden har fået ud af det.

Om Claus Stig Pedersen
Claus Stig Pedersen har arbejdet med bæredygtighed og business i 30 år. Han sidder i en række bestyrelser og har rådgivet nogle af verdens største virksomheder, såsom Walmart, Unilever, P&G og Trane Technologies, indenfor bæredygtighed. De seneste 15 har han været global direktør for bæredygtighed hos Novozymes. Claus har en baggrund som kemiingeniør, en Ph.D. i strategi & ledelse, og han er adjungeret professor ved Ålborg Universitet. 


Sponsoreret af IDA Lederforum. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.


Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

Lead stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 10:15 - 11:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 09:00


Antal pladser

140


Ledige pladser

56

Arrangementsnr.

339613


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Kurser for studerende