Arrangement

Bæredygtighed = Business!

Bæredygtighedsdagsordenen er i fuld gang med at transformere vores verden og hastigheden vil accelerere det kommende årti! Hvor kommer den dagsorden fra? Hvor er vi på vej hen? Hvad driver den? Hvad er virksomhedernes rolle?

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 10:15 - 11:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 06. oktober 2021 - kl. 07:59

...og hvordan kan virksomheder vende udfordringer til muligheder? 

I dette oplæg får du et overblik over bæredygtighedsdagsordenens oprindelse, drivkræfterne og retningen. Du får anledning til refleksion over din egen og din virksomheds rolle i den bæredygtige omstilling. Du får anledning til refleksion over hvordan trusler og udfordringer kan vendes til muligheder. Du får et kig ned i maskinrummet hos Novozymes og et indblik i hvordan bæredygtighed er grebet an, strategisk, taktisk og operationelt, og hvad virksomheden har fået ud af det.

Om Claus Stig Pedersen
Claus Stig Pedersen har arbejdet med bæredygtighed og business i 30 år. Han sidder i en række bestyrelser og har rådgivet nogle af verdens største virksomheder, såsom Walmart, Unilever, P&G og Trane Technologies, indenfor bæredygtighed. De seneste 15 har han været global direktør for bæredygtighed hos Novozymes. Claus har en baggrund som kemiingeniør, en Ph.D. i strategi & ledelse, og han er adjungeret professor ved Ålborg Universitet. 

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Endelig kan vi mødes med kollegaer og samarbejdspartnere. Kom med til Technomania 2021, når beslutningstagere og influenter fra alle hjørner af industrien samles i Herning den 6. og 7. oktober. 

IDA byder dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige, og vi glæder os til at byde dig velkommen til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, State-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks her.

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage i denne talk, skal du have billet til hi-messen. Billetten er gratis, og skal bookes på hi-messens website. (kan først bestilles fra august 2021)

Vi glæder os til at se dig!


Hold dig opdateret om Technomania 2021

Følg Technomania på Facebook.

Følg Techomania på Linked In

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 10:15 - 11:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 07:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

97

Arrangementsnr.

339613