Arrangement

Bloom x IDA præsenterer: Biomimicry

OBS! Tilmelding åbner ultimo august 2021. Vær med, når Bloom og IDA sætter fokus på biomimik og hvordan mennesket imiterer naturen.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 28. september 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 27. september 2021 - kl. 23:59

IDA og Bloom fejrer naturen og videnskaben sammen til dette fyraftensarrangement om biomimicry – menneskets imitation af naturen i videnskab, kunst og teknologi. Aftenen byder på de to talks 'I naturens billede’ og ‘Livet er en celle’, hvor førende danske forskere går i dialog om biomimetikkens mange muligheder og videnskabens inspiration fra naturen i alt fra stamcelle-forskning til biofysik.

Følg med her på siden, hvor vi opdaterer med mange flere informationer efter sommerferien.


Praktiske informationer
Dørene åbner for ankomst og registrering fra kl. 16.30, og arrangementet begynder kl. 17.00. 

Dette arrangement live streames. Hvis du ønsker at deltage online, skal du tilmeldes dette arrangement separat - det kan du gøre her.

Ikke medlem af IDA?
For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online-tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.


Om arrangørerne
Bloom
Bloom er festivalen, hvor publikum kan blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og nørderne, der med afsæt i naturens processer og dimensioner kan give en forståelse af, hvordan verden hænger sammen. Dem hvis passion og begejstring for deres felt er så glødende, at det uundgåeligt smitter og får nye tanker og nye handlemønstre til at spire.

IDA og IDA Bioscience
IDA er teknologiens stemme nr. 1 - en forening for viden, netværk og interessevaretagelse - med over 130.000 medlemmer. IDA har over 70 landsdækkende og regionale fagtekniske netværk spredt over hele landet, herunder IDA Bioscience, som er netværket for dig, der interesserer sig for biologi, bioteknologi og naturvidenskab generelt.

Foto: Jan van Ijken

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 28. september 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 27. september 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

0


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

339980