Arrangement

Bloom x IDA præsenterer: En verden af vand og is

Bloom og ingeniørforeningen, IDA inviterer til et fyraftensarrangement, hvor en række topforskere vil gøre os klogere på det våde element.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 17:00 - 19:00

50 kr.

Tilmeldingsfrist 23. september 2020 - kl. 23:59

Vand er overalt. Det er kilde til liv, til konflikter og har altid været med til at forme vores civilisation. Også i frossen form kræver det vores opmærksomhed, når temperaturen og vandstanden stiger. 

Waterworld
Vand findes i alle naturlige kredsløb og i alle led af civilisationen. Men kan vi forstå alle forskellige kredsløb og skalaer, vand indgår som byggesten i? Er vandloppen nøglen til at forstå det hele? Og hvordan håndterer vi bedst oversvømmelser, vandmangel og opvarmede verdenshave? Samtale mellem Katherine Richardson (KU), Thomas Kiørboe (DTU Aqua) og Peter Holme Jensen (direktør i cleantech-virksomheden Aquaporin).

Into the Ice
Vi bliver bombarderet med billeder af isbjerge. Is er hot, og Arktis er den brændende platform, hele verden følger tæt. Vi går bag om overskrifterne, når dokumentaristerne bag den kommende film, ’Into the Ice’, Caspar Haarløv og Lars Ostenfeld, taler med nogle af verdens førende glaciologer, Dorthe Dahl-Jensen (Niels Bohr Institutet), Jason E. Box (GEUS) og Alun Hubbard (CAGE). Samtalen foregår på engelsk.


Praktiske informationer
Dørene åbner for ankomst og registrering fra kl. 16.30, og arrangementet begynder kl. 17.00. Kom i god tid, så vi undgår kø og dermed kan overholde afstandskrav osv. Konferencelokalet er naturligvis indrettet og rengjort efter gældende regler. 

Dette arrangement live streames. Hvis du ønsker at deltage online, skal du tilmeldes dette arrangement separat - det kan du gøre her.  

OBS! Vær opmærksom på, at begyndelsen af den engelske del af arrangementet ("Into the Ice") vil blive filmet og gjort til en del af den dokumentarfilm, der er nævnt ovenfor - dette kan inkludere dele af konferencelokalet, deltagerne osv. Såfremt du ønsker at undgå at komme med på optagelserne, skal du kontakte en Bloom- eller IDA-vært på aftenen. Hvis du har spørgsmål til dette, kan du kontakte Johanne Greibe fra Bloom på tlf. 21575740 eller E-mail johanne@goldendays.dk. 

Ikke medlem af IDA?
For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online-tjenester - du bliver ikke medlem af IDA. 


Om arrangørerne
Bloom
Bloom er festivalen, hvor publikum kan blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og nørderne, der med afsæt i naturens processer og dimensioner kan give en forståelse af, hvordan verden hænger sammen. Dem hvis passion og begejstring for deres felt er så glødende, at det uundgåeligt smitter og får nye tanker og nye handlemønstre til at spire.

IDA og IDA Bioscience
IDA er teknologiens stemme nr. 1 - en forening for viden, netværk og interessevaretagelse - med over 125.000 medlemmer. IDA har over 70 landsdækkende og regionale fagtekniske netværk spredt over hele landet, herunder IDA Bioscience, som er netværket for dig, der interesserer sig for biologi, bioteknologi og naturvidenskab generelt. 

Foto: Lars Ostenfeld, Into the Ice

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Firmamedlem

50 kr.

Medlem af arrangør

50 kr.

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 23. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

75


Ledige pladser

27

Arrangementsnr.

337552


Arrangør

IDA Bioscience


Medarrangører

IDA Verdensmål

Kurser for studerende