Webinar

Bloom x IDA præsenterer: En verden af vand og is (online)

Bloom og ingeniørforeningen, IDA inviterer til et fyraftensarrangement, hvor en række topforskere vil gøre os klogere på det våde element.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 24. september 2020 - kl. 13:59

Foto: Lars Ostenfeld, Into the Ice

Vand er overalt. Det er kilde til liv, til konflikter og har altid været med til at forme vores civilisation. Også i frossen form kræver det vores opmærksomhed, når temperaturen og vandstanden stiger. 

Waterworld
Vand findes i alle naturlige kredsløb og i alle led af civilisationen. Men kan vi forstå alle forskellige kredsløb og skalaer, vand indgår som byggesten i? Er vandloppen nøglen til at forstå det hele? Og hvordan håndterer vi bedst oversvømmelser, vandmangel og opvarmede verdenshave? Samtale mellem Katherine Richardson (KU), Thomas Kiørboe (DTU Aqua) og Peter Holme Jensen (direktør i cleantech-virksomheden Aquaporin).

Into the Ice
Vi bliver bombarderet med billeder af isbjerge. Is er hot, og Arktis er den brændende platform, hele verden følger tæt. Vi går bag om overskrifterne, når dokumentaristerne bag den kommende film, ’Into the Ice’, Caspar Haarløv og Lars Ostenfeld, taler med nogle af verdens førende glaciologer, Dorthe Dahl-Jensen (Niels Bohr Institutet), Jason E. Box (GEUS) og Alun Hubbard (CAGE). Samtalen foregår på engelsk.

Dette arrangement holdes også som fremmøde-arrangement i IDA Conference i København. Du kan tilmelde dig det fysiske arrangement lige her.  

Video
Dette arrangement optages, og du vil i løbet af et par dage kunne se den optagne video her: Oversigt over IDAs videoer.

Ikke medlem af IDA?
For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online-tjenester - du bliver ikke medlem af IDA. 

Tilmeldingsprocedure
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Om arrangørerne
Bloom
Bloom er festivalen, hvor publikum kan blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og nørderne, der med afsæt i naturens processer og dimensioner kan give en forståelse af, hvordan verden hænger sammen. Dem hvis passion og begejstring for deres felt er så glødende, at det uundgåeligt smitter og får nye tanker og nye handlemønstre til at spire.

IDA og IDA Bioscience
IDA er teknologiens stemme nr. 1 - en forening for viden, netværk og interessevaretagelse - med over 125.000 medlemmer. IDA har over 70 landsdækkende og regionale fagtekniske netværk spredt over hele landet, herunder IDA Bioscience, som er netværket for dig, der interesserer sig for biologi, bioteknologi og naturvidenskab generelt. 

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 13:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

946

Arrangementsnr.

337709


Arrangør

IDA Bioscience


Medarrangører

IDA Verdensmål

Kurser for studerende