Driving Industry 2025

Driving Industry 2025 er konferencen, hvor vi stiller skarpt på de banebrydende teknologier og løsninger, der former fremtidens produktion, automatisering og digitalisering.

Driving Industry 2025: Er du klar til fremtidens produktion?

Industrien står over for en afgørende omstilling. Med hastige teknologiske fremskridt er Industri 4.0 ikke længere en fjern vision – vi lever allerede i det. Men spørgsmålet er: Er vi klar til at tage det næste skridt mod Industri 5.0, mens vi er stadig midt i at mestre den fjerde industrielle revolution? Lad os dykke ned i de løsninger, der kan bringe os videre.Driving Industry 2025 er konferencen, hvor vi stiller skarpt på de banebrydende teknologier og løsninger, der former fremtidens produktion, automatisering og digitalisering. Vi taler ikke kun om at optimere, men om at omstille – og om at bringe produktionen tilbage til Danmark.Verden er i konstant forandring, og det samme er produktionsindustrien. På Driving Industry 2025 tager vi fat på de udfordringer og muligheder, som den nye virkelighed stiller os overfor. Hvordan omstiller vi vores fabrikker? Hvordan tilpasser vi produktionen til både kendte og fremtidige produkter? Og hvordan sikrer vi, at vi står stærkt, når globale forsyningskæder ændres?

Er du klar til fremtidens udfordringer?

Produktionen flytter sig – fra at være spredt ud over hele kloden til at vende hjem. På konferencen får du indsigt i, hvordan virksomheder tilpasser sig ved at justere alt fra logistik og proces til seriestørrelser og produktionsenheder. Du vil møde eksperter, der deler deres viden om alt fra automation og supply chain til arbejdsmiljø og avancerede teknologier.

Hvornår finder Driving Industry sted?

Du kan opleve Driving Industry torsdag den 30. januar 2025 fra kl. 09.30-18.00 hos IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.Se mere info for priser

Hvem står bag Driving Industry 2025?

Konferencen er skabt i samarbejde med en række fagspecialister fra industrien, der ved, hvad det kræver at holde sig på forkant med udviklingen. Det er 8. gang, vi afholder konferencen, og i år er der nye stemmer, nye perspektiver og en klarere vision for fremtiden på programmet.Bliv en del af Driving Industry 2025 – hvor fremtiden for produktion, digitalisering og automatisering bliver udfoldet.

Medarrangører