Webinar

Driving IT-talks: Kan en digital sparringspartner hjælpe et team til bedre samarbejde?

Du kender conversational interfaces fra chatbots. Vær med til at drøfte hvilke muligheder og udfordringer, der er forbundet med conversational interfaces i udviklingen af digitale sparringspartnere.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 28. januar 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Du kender conversational interfaces fra chatbots. Chatbots, der skal hjælpe dig med flybilletter, telefoni eller forsikring. 


På denne workshop fortæller Mads Bab om teknologiens muligheder i et helt andet regi. Nemlig som hjælp til ledelse. Hør om de praktiske erfaringer med at bruge teknologien i udvikling af en digital sparringspartner, der hjælper teams med at forbedre deres samarbejde. Mads deler erfaringerne fra et forskningsprojekt, der drives sammen med Statens Institut for Folkesundhed og som er finansieret med knap 4 mio. af Velliv foreningen.


I workshoppen tages du med bag ”kulissen” og involveres i nogle af de designmæssige dilemmaer, som Mads og teamet af designere, er stødt på.


Vær med til at drøfte hvilke muligheder og udfordringer, der er forbundet med conversational interfaces og natural language understanding i udviklingen af digitale sparringspartnere.


Bio: Mads Bab har 20 års erfaring som rådgiver inden for forandringsledelse, mental sundhed og adfærdsdesign. Han er i dag Managing Director i Humanai og designer kunstig intelligente sparringspartnere, der understøtter organisationer og styrker de processer, der ofte forsømmes på grund af manglende tid eller økonomi.


En Driving iT talk.

Arrangører: Niels Adler-Nissen & Philip Özari, IDA IT

-----------------------------------------------------------------------------

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA IT.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 28. januar 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

963

Arrangementsnr.

338488


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Kurser for studerende