Webinar

Hyg Erfa med IDA Bygningsfysik

Hyg-hvad for noget? Kender du det fra diverse faglige arrangementer, at der aldrig er nok tid til at rigtig at diskutere faglige emner og spørgsmål? Hyg-Erfa er en byggefaglig debatklub, hvor der er god tid til den frie faglige debat mellem fagfolk.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 16. marts 2021

Kl. 19:10 - 21:10

Gratis

Arrangementet er den 16. marts lige efter IDA Bygningsfysiks Generalforsamling fra kl. 19:10 – 21:10. To timer hvor vi regner med at vi kunne nå at komme grundigt omkring en 5-8 aktuelle byggefaglige emner ved at bruge en ca.15-20 minutter pr. emne.

Det fungerer efter princippet "Træk et emne fra hatten" hvor alle deltagere som minimum medbringer ét - men gerne flere - faglige emner, som man kan trække fra hatten og derefter få en god debat og vidensdeling om dette emne. Ham/hende, der har skrevet emnet, som bliver trukket, tager indgangstalen og sætter udgangspunktet for emnet.

Morten Mathiasen, næstformand for IDA Bygningsfysik agerer tovholder og ordstyrer ved at holde styr på talerækken, som ellers er helt fri. 

Så går du med et eller flere aktuelle byggefaglige emner, som du gerne vil drøfte med en 20-30 fagfæller, så mød op til Hyg-Erfa via dette Teams-møde. 

Vi håber du vil deltage med godt humør, gode emner, og en aktiv deltagelse i diskussionerne. Du skal som sagt minimum medbringe ét byggefagligt emne til hatten, men ellers er deltagelse gratis.

Vi håber på en god, lærerig og ikke mindst hyggelig aften.


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. 
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Download vejledning Deltag i et Microsoft Teams webinar eller møde - via App eller Teams klient.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Det er ikke tilladt at dele hverken linket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af mødet/webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 16. marts 2021

Kl. 19:10 - 21:10


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 15. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

26

Arrangementsnr.

339675


Arrangør

IDA Bygningsfysik


Medarrangører

Kurser for studerende