Webinar

Klimaforedrag med Jesper Theilgaard - online

Det er gået op for de fleste, at vejret omkring os har ændret sig, også i Danmark. Vejret opfører sig ikke, som det gjorde engang. FN's klimapanel udgav i 2013 sin 5. rapport med hidtil største indicier på en klimaændring som mennesket er direkte årsag af

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 28. april 2021

Kl. 17:00 - 18:00

Fra 0 kr.

Inden coronaepidemiens indtog var klimaet topprioritet for den nuværende regering, men klimadebatten er under epidemien helt forsvundet fra dagsordenen. Måske nok forståeligt, men det har blot betydet, at klimaændringerne har kunnet fortsætte uden mediernes bevågenhed. Således var 2020 det varmeste år siden 1880, hvor de videnskabelige målinger begyndte. Året havde også den mest intense orkansæson i Atlanterhavet.

Det er derfor vigtigt at få denne vigtige debat tilbage på dagsordenen, men for at kunne debattere, skal man have viden.

Klimaforedraget med Jesper Theilgaard giver den fornødne baggrundsviden, hvor foredraget både vil komme ind på den videnskabelige baggrund og samtidig får set på forudsætningerne for at løse problemet. Under foredraget vil der være mulighed for løbende at stille spørgsmål, som Jesper vil besvare.

Inden foredraget kan man med fordel som optakt se Jesper Theilgaards klimafilm "Climate Planet" på https://climateplanetfoundation.org/film/

Jesper Theilgaard
Meteorolog, forfatter, klimaformidler og foredragsholder. Han har være meteorolog i over 40 år – heraf 27 år som meteorolog på DR og samtidig skrevet en lang række bøger om vejr og klima. Han modtog Gyldendals faglitterære pris i 2007 for storværket ”Det danske vejr”. Siden 2018 har han helliget sig formidlingen af klimaproblemet.

Praktisk Information

Ved spørgsmål mv. kontakt arrangements ansvarlig Kristoffer Martinsen på kristoffermartinsen0@gmail.com eller på telefon: 22762444.

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kontakt Helle Ekstrøm på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til Helle Ekstrøm på hek@ida.dk.”
-----------------------------------

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.
Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 28. april 2021

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. april 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

1000


Ledige pladser

843

Arrangementsnr.

339118


Arrangør

Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord


Medarrangører

Kurser for studerende

Universitetsudvalg, IDA Nord