Arrangement

Meltyper, bageteknikker og brødkvalitet

Åse Solvej Hansen vil fortælle om, hvordan du laver lyst brød med forskellige meltyper og surdej, og hvordan du får den bedste kvalitet ud af dine anstrengelser. Fintan fra Quartz Møller vil fortælle om forskellige bageteknikker og medbringer smagsprøver.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 18. marts 2025

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 11. marts 2025 - kl. 23:55

 

BeskrivelseLink kopieret

Tag IDAs arrangementer med i lommen
 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 18. marts 2025

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ledig

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Firmamedlem

50 kr.

Medlem af arrangør

50 kr.

IDA-medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 11. marts 2025

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

20

Tilvalg

Ledsager

100 kr.

Arrangementsnr.

358995


Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet


Medarrangører

IDA Levnedsmiddelselskabet

Vestsjællands Afdeling, IDA Sjælland