Arrangement
Meltyper, bageteknikker og brødkvalitet
Åse Solvej Hansen vil fortælle om, hvordan du laver lyst brød med forskellige meltyper og surdej, og hvordan du får den bedste kvalitet ud af dine anstrengelser. Fintan fra Quartz Møller vil fortælle om forskellige bageteknikker og medbringer smagsprøver.
IDA Conference, København V
Tirsdag d. 18. marts 2025
Kl. 17:00 - 19:00
Fra 0 kr.
Hvor
IDA Conference
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Hvornår
Tirsdag d. 18. marts 2025
Kl. 17:00 - 19:00
Pris
Ledig
0 kr.
Studiemedlem
0 kr.
Firmamedlem
50 kr.
Medlem af arrangør
50 kr.
IDA-medlem
50 kr.
Seniormedlem
50 kr.
Ikke IDA-medlem
100 kr.
Tilmeldingsfrist
Tirsdag d. 11. marts 2025
Kl. 23:55
Antal pladser
50
Ledige pladser
20
Tilvalg
Ledsager
100 kr.
Arrangementsnr.
358995
Arrangør
IDA Levnedsmiddelselskabet
Medarrangører
IDA Levnedsmiddelselskabet
Vestsjællands Afdeling, IDA Sjælland