Webinar

Online workshop: Machine Learning for begyndere

Machine Learning lyder måske nørdet og tungt matematisk, men i denne workshop vil du se, hvordan du selv som begynder på kort tid kan lære din computer via web-kameraet at se forskel på ting, at styre animationer, se ansigtsudtryk og meget mere.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 12. maj 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Andreas har tidligere holdt workshops for IDA, hvor der var topkarakter i evalueringen af hans oplæg. Glæd dig derfor til at stifte bekendtskab med Machine Learning under hans guidance. Se eksempler på hans arbejde på https://andreasrefsgaard.dk/

I den virkelige verden bruges maskinlæring til et utal af ting som at styre biler, diagnosticere sygdomme, forudsige energiforbrug. På denne workshop er vi mindre ambitiøse, og vil lære vor PC at se forskel på billeder, bevægelser mv.

Machine Learning tager udgangspunkt i at opstille algoritmer, der på basis af en stor mængde eksempeldata, kan finde, sammenhænge, udarbejde forudsigelser og mønstre baseret på data.

Workshoppen er rettet mod begyndere, der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med begrebet.

For at du kan være med, skal du have en pc med chrome browser og et webkamera

Ud over en opstart, hvor vi sikrer at alles maskiner kan være med er dagens program:

- Introduktion og velkomst

- Foredrag om kreativ machine learning

- Introduktion til værktøjer (alle værktøjer kører direkte i browseren)

- Små opgaver

- Opsamling og afslutning

Programmet er tilrettelagt af Poul Tang 5171 5240 IDA Østjylland, Aarhus Afd.
 

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA Aarhus afd.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 12. maj 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 11. maj 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

500


Ledige pladser

345

Arrangementsnr.

339928


Arrangør

Aarhus Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Embedded

Kurser for studerende