Arrangement

Sådan kommer din virksomhed i gang med automatisering (del 2)

Robotter i dansk produktion nu og fremover: Kom helt tæt på inspirationscases fra danske virksomheder, der er godt i gang med automatisering. Hvordan kom virksomheden i gang? Hvor lurer farerne? Hvad skal andre tænke over? - 2. Halvleg

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 12:00 - 12:45

Gratis

Danfoss arbejder hånd i hånd med cobots
Se og hør hvordan Danfoss i Kolding har implementeret en automationsløsning, hvor operatører nærmest arbejder hånd i hånd med cobots.

Hvordan vælger man, hvilke del-processer, der skal automatiseres og hvilke der skal udføres manuelt? Og hvad siger operatørerne, når de skal dele arbejdsbord med robotter? 

Taler:
Kelvin Andersen, Danfoss Kolding

Svejserationalisering ved Future Rundbuehaller – nye Cobot muligheder
Kollaborativ robotsvejsning som et kollaborativt, mobilt og intuitivt programmerbart hjælpeværktøj til svejseren som først og fremmest ville kunne erstatte meget EGA for svejseren, som derved ville få tid til at anvende sine kompetencer mere effektivt og derved øge glæden ved svejsearbejdet og afhjælpe mangel på kvalificeret arbejdskraft. 
  
Per Dalager fra Future Rundbuehaller vil fortælle om deres erfaringer med at svejse med kollaborativ robot teknik. Hør desuden om, hvilke øvrige muligheder med tilhørende fordele, der i dag er til rådighed, når man overvejer at svejse automatisere med kollaborativ robot teknik og hvorfor det i nogle tilfælde kan være mere rationelt at vælge en kollaborativ svejserobotløsning end de traditionelle industrirobot løsninger. 

Oplægsholdere: 
Per Dalager, Direktør og ejer, Future Rundbuehaller Aps samt Claus Pagh. Key Account & Process Specialist, Migatronic Automation 


Arrangør: DIRA (Dansk Robotnetværk). Læs mere her. 
Sponsor: IDA Østjylland. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Hold dig opdateret om Technomania på de sociale medier

Følg Technomania på Facebook.

Følg Techomania på Linked In

Markedsføring

Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

________________

Videregivelse af personoplysninger til DIRA

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til DIRA, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet. 

Databeskyttelse og behandling af personoplysninger i IDA

Dataansvarlig er:

IDA Ingeniørforeningen. Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V (CVR-nummer 21465216)

Ønsker du at klage eller har spørgsmål til IDAs behandling af personoplysninger

Kontakt: Databeskyttelsesrådgiver (Data Protection Officer)

Mailto:dpo@ida.dk

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Tech Stage - Hal F (En del af hi Technomania 2021)


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 12:00 - 12:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 11:00


Antal pladser

104


Ledige pladser

51

Arrangementsnr.

339627


Arrangør

IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Automation

IDA Mechanical

Kurser for studerende