Webinar

Space Talks 2021 - ONLINE

Space Talks 2021 er en eftermiddag i Rummets tegn. Det er for dig der er fascineret af rumfart, raketter og alt derimellem.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fredag d. 25. juni 2021

Kl. 13:00 - 16:25

Gratis

Obs! Hvis du hellere vil være til stede i salen og efterfølgende reception, kan du tilmelde dig det fysiske arrangement her.

IDA Space har inviteret spændende oplægsholdere ind til at give en kort og tempofyldt præsentation af hvad der fascinerer dem og hvorfor det er vigtigt for os alle. Hør bl.a.:

Program:
13.00-13.10  Velkomst v/IDA Space
13.10-13.35  Morten Bo Madsen, Niels Bohr Institutet, Københavns Universitet
13.35-14.00  David Arge Klevang Pedersen, DTU Space
14.00-14.25  Nicolai Iversen, SDU Galaxy
14.25-14.55  Pause
14.55-15.20  Christina Toldbo, DTU Space
15.20-15.45  Jeppe Nielsen, Copenhagen Suborbitals
15.45-16.10  Sheila M. S. Christiansen, Founder SpaceTech Denmach
16.10            Afslutning


David Arge Klevang Pedersen, DTU Space vil fortælle os om kamera navigations systemet der sidder et af de fornemmeste plader, nemlig på snuden af Perseverance roveren på  Mars.

Morten Bo Madsen er leder af Mars-gruppen på Niels Bohr Institutet ved Københavns Universitet. Her arbejder han bl.a. med at producere ilt på Mars ved hjælp af MOXIE (Mars OXygen In situ resource utilization Experiment). Men hvorfor skal vi egentlig producere ilt på Mars og hvad er fremtidsperspektiverne?

Christina Toldbo, DTU Space fortæller os om den menneskelige udforskning af rummet - Hvad skal der til at overleve på Månen og Mars?

Sheila M S Christiansen, Co-founder og Adm. Dir. af SpaceTech denMACH. Shella søger ind som ESAs næste astronautkandidat, og kunne måske blive Danmarks første kvindelige astronaut. I forløbet skal hun derfor på en del parabolflyvninger og udføre forskellige forsøg, men hvad skal man lave af forsøg i vægtløs tilstand?  Det spørger hun salen om.

Jeppe Nielsen fra Copenhagen Suborbitals vil fortælle os om deres seneste tests af ny injektor teknologi

Nicolai Iversen er medstifter af SDU Galaxy. Her forsker han blandt andet i, hvordan kompositmaterialer med fordel kan udnyttes i CubeSats. Det er dog ikke problemfrit at kvalificere disse avancerede materialer til en tur i rummet.


Talerbeskrivelser bliver løbende opdateret, så hold øje med hjemmesiden og facebookgruppen for IDA Space.

Eventet bliver afholdt som et hybridevent, hvor du både kan deltage fysisk og virtuelt. Vi håber på at få lov til at mødes i IDAs smukke kongressal, men der er naturligvis begrænsede antal pladser. Derfor streamer vi det hele live direkte fra kongressalen, så alle kan deltage på den måde.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fredag d. 25. juni 2021

Kl. 13:00 - 16:25


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. juni 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

250


Ledige pladser

88

Arrangementsnr.

340127


Arrangør

IDA Space


Medarrangører

IDA Fly

IDA Fremtidsteknologi

IDA Fyn

IDA Mechanical

Kurser for studerende