Webinar

Webinar: Prøv kræfter med kunstig intelligens

Har du lyst til at prøve kræfter med kunstig intelligens på en sjov eftermiddag? Vil du prøve at få en algoritme til at genere tekst og billeder, genkende objekter eller måske styre et andet ansigt med dit eget?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 04. oktober 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 04. oktober 2021 - kl. 12:00

Har du lyst til at prøve kræfter med kunstig intelligens? Vil du prøve at få en algoritme til at genere tekst og billeder, genkende objekter eller måske styre et andet ansigt med dit eget? Så har du muligheden med denne sjove workshop, hvor selv begyndere og folk uden programmeringserfaring kan være med.

Mulighederne i kunstig intelligens er mange, men ofte kan det være svært at vide, hvordan du kommer i gang. Med det nye software RunwayML er det let og hurtigt at afprøve nogle af de nyeste og mest interessante maskinlæringsmodeller, uden at skulle rode i timevis med opsætning af Tensorflow og CUDA, eller kode man ikke forstår. Workshoppen fungerer som en let introduktion til Runway, hvor vi særligt kigger på kreative anvendelsesmuligheder, og algoritmer der kan generere kunstneriske outputs i form af tekst og billede.

Webinaret er online og du skal bruge din egen computer med funktionelt webkamera. Workshoppen handler ikke om at programmere, og du behøver ikke kende noget som helst til programmering eller kunstig intelligens i forvejen for at kunne deltage.

Arrangementet er lavet af aktiv Poul Tang, IDA Aarhus afd.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Download vejledning Deltag i et Microsoft Teams webinar eller møde - via App eller Teams klient.

Det er ikke tilladt at dele hverken linket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af mødet/webinaret.


Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde 

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 04. oktober 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 04. oktober 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

138

Arrangementsnr.

339899