Kursus

Lean Manager – Green belt

5 dages intensiv uddannelse i Lean – hvor du bliver certificeret Lean Manager – green belt.


Tid og sted

 • 28.10.21

  Aarhus V

 • 04.11.21

  København K

 • 13.12.21

  Aarhus V

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 5 dage

Få styr på Lean værktøjerne og Lean ledelse

Lean Manager uddannelsen er en lean uddannelse, hvor du arbejder seriøst med Lean værktøjer og Lean ledelse. Kurset er meget praktisk orienteret og giver dig ikke kun koncepter men konkrete værktøjer, så du bliver i stand til at drive Lean initiativer i din virksomhed. Efter uddannelsen har du et godt overblik over både værktøjer og hvorledes en Lean leder opererer.

Lean Manager – Green belt uddannelsen er opbygget af 2 moduler

 • Lean introduktion – Yellow belt (2 dage)
 • Lean ledelse 1 (3 dage)

På uddannelsen Lean Manager – Green belt arbejder du med:

 • Komponenter i Lean ledelsessystemet
 • Lean ledelse og Lean ledelsesprincipper
 • Lean værktøjer, teknikker, principper og metoder
 • Værdistrømsanalyse og forbedringsforslag til værdistrømme
 • Kaizen tavler og tavle ledelse
 • Målstyring
 • PDCA, A3, 5S, VSM, Gemba, Root Cause
 • Implementering af Lean
 • Praktiske case-øvelser I

Kurset er for dig, der skal drive Lean projekter

Lean Manager uddannelsen er målrettet dig, der skal drive Lean initiativer og ønsker kompetencer til at gennemføre Lean implementeringer med succes i virksomheden.

Uddannelsen er for ledere, projektledere, specialister og nøglemedarbejdere i både produktionen og administrationen fra både private og offentlige virksomheder.

Forudsætninger

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på ”Lean Manager – Green belt”. Kurset er er modulopbygget og 1. modul (2 dage) svarer til kurset 'Lean introduktion – Yellow belt”.

Dit udbytte

Du får en uddannelse inden for Lean og ledelse, der gør dig i stand til succesfuldt at lede en Lean implementering. Du får værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer i egen virksomhed.

 • Du lærer at arbejde målrettet med Lean-værktøjer og -ledelse
 • Du bliver i stand til at anvende værktøjer, teknikker og metoder i din virksomhed
 • Du bliver i stand til at optimere forretningsprocesserne i din virksomhed
 • Du bliver i stand til at udarbejde og gennemføre en værdistrømsanalyse i din virksomhed
 • Du lærer at opbygge et Lean ledelsessystem
 • Du bliver certificeret Lean Manager – Green belt

Sådan forløber kurset Lean manager - grønt bælte

Selve uddannelsen:

 • 5 undervisningsdage fordelt på to moduler af henholdsvis 2 og 3 dages varighed. Kl. 9.00-16.30 (morgenmad fra kl. 8.30)
 • Forplejning
 • Undervisningsmateriale

Efter kurset:

 • Kursusbevis
 • 12 mdr. adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit kursusmateriale som består af videoer, præsentationer, cases, opgaver og certificeringsprogram
 • 3 mdr. adgang til Compass’ Lean helpdesk
 • Deltagelse i Lean netværk med de andre kursister
 • Lean Manager – Green belt certificering som består af 2 elementer
  • Lean projektopgave (senest 2 mdr. efter kurset, skal du aflevere din projektopgave - max 5 sider)
  • Multiple choice test (ca. 60 spørgsmål) efter hvert modul

Varighed

5 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

18.500 kr.

Ikke IDA-medlem:

19.800 kr.

Vælg sted og dato

Østjysk

Startdatoer

Kursusmoduler

Modul 1
28. okt. - 29. okt. 2021
Kl. 09:00 - 16:30
Modul 2
8. nov. - 10. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

Hotel Scandic Aarhus

Rytoften 3

8210 Aarhus V


Arrangementsnummer

340394

København

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Modul 1
4. nov. - 5. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:30
Modul 2
17. nov. - 19. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

Compass

Købmagergade 67

1150 København K


Arrangementsnummer

340389

Tilmeldingsfrist 31. okt. 2021 - kl. 23:59

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, og har gennem det meste af sin karriere arbejdet med Lean i både produktion og service. Han har udbygget sin uddannelse indenfor Lean og innovation gennem studierejser til Japan og på Havard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass Lean Academy har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer.

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt.

Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration.

Samarbejde 

Kurset afholdes i samarbejde med Compass Academy, som også står for undervisningen

OBS: Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til Compass Academy. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent