Kursus

De stærke relationer - skaber de gode og store resultater

Stærke professionelle relationer kommer ikke af sig selv - de skal opbygges.


Tid og sted

  • 02.11.21

    København V

Varighed: 1 dag

Det får du ud af kurset

Stærke professionelle relationer kommer ikke af sig selv - de skal opbygges. Hvis du ønsker gode arbejdsrelationer, skal du tage første skridt: Skab kontakten og tal sammen! Når der opstår god kemi, har du lagt kimen til det gode samarbejde og de stærke langvarige professionelle relationer.

Den gode samtale er kendetegnet ved nærvær, nysgerrighed og åbenhed for andre perspektiver. Og ikke mindst evnen til at lytte - hvis man ikke føler sig lyttet til, mister man hurtigt tilliden til den anden, og samtalen vil løbe ud i sandet.

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at højne kvaliteten af dine samtaler for at opnå bedre faglige resultater og mere arbejdsglæde. På kurset begynder du din træning til at blive en mere kreativ og nærværende samtalepartner. Du får viden om kommunikative, adfærdspsykologiske og relationelle aspekter, der styrker dig i at skabe kontakt til andre og i at mestre samtalen med sikker hånd. Det gælder, hvad enten du taler med din leder, din kollega, din kunde eller dine samarbejdspartner.

Varighed

1 dag

Pris ekskl. moms

TR:

0 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

De stærke relationer
2. nov. 2021
Kl. 15:00 - 20:00

Adresse

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Arrangementsnummer

337754

Tilmeldingsfrist 19. okt. 2021 - kl. 23:59

No-show gebyr

Kurserne er som altid gratis for tillidsvalgte. Men vær opmærksom på, at hvis du udebliver uden afbud, opkræves der et no-show gebyr på 200 kr.

Signe Bonnén

Cand.comm

Signe Bonnén har selv i en lang årrække været TR og været næstformand i SU. Signe er partner i FLOK, pick a picture og Taleakademiet. Signe blev i 1993 uddannet cand.comm. og er beskikket censor på RUC.

Tidligere har Signe været ansat som kommunikationsansvarlig i flere organisationer, senest i Økonomistyrelsen, hvor hun var kommunikationschef. Lige nu arbejder hun primært med at implementere kommunikationsforandringer i organisationer.

Læs mere på

Mette Wibeck Olsen

Selvstændig konsulent

Mette Wibeck Olsen har været selvstændig konsulent i fem år. Hun arbejder primært med kommunikationsrådgivning og mediehåndtering for en række private og offentlige kunder.

Mette er desuden certificeret coach fra Manning Inspire, og hun har været bosat fem år i Bruxelles, hvor hun har coachet en lang række danske og internationale klienter samt afholdt coaching-workshops. Mette har tidligere været ansat som kommunikationsansvarlig på Golden Days Festivalen og Det kongelige Teater.

Læs mere på www.wibeck.dk og www.styrkesamtalen.dk

Undervisningsform

Undervisningsformen er en workshop, hvor der veksles mellem kortere oplæg og øvelser, hvor deltagerne er aktivte og får de gode samtale-værktøjer ind under huden.

Vil du vide mere?

Billede af Annette Terp Andersen

Annette Terp Andersen

Kursussekretær