Kursus

Brænd igennem - vil du styrke din kommunikation?

Kurset er for dig, der vil styrke din kommunikation som tillidsvalgt. Du får viden om din egen optræden og værktøjer til at udvikle og styrke dine evner til at brænde igennem i både små og store forsamlinger.


Tid og sted

  • 17.11.21

    Stouby

Varighed: 2 dage

Det får du ud af kurset

Som tillidsvalgt er det vigtigt at blive hørt. På dette intensive kursus lærer du at formidle dine holdninger og viden mere effektivt og gøre din kommunikation stærkere og mere nærværende. Gennem teoretisk viden om metoder og teknikker, samt praktiske øvelser og selvindsigt i egne styrker og udfordringer bliver du en bedre kommunikatør.

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

Ikke IDA-medlem:

0 kr.

IDA-medlem:

0 kr.

Vælg sted og dato

Vestjysk

Startdatoer

Kursusmoduler

Brænd igennem
17. nov. - 18. nov. 2021
Kl. 10:30 - 15:00

Adresse

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26

7140 Stouby


Arrangementsnummer

337305

Tilmeldingsfrist 27. okt. 2021 - kl. 23:59

No-show gebyr

Kurserne er som altid gratis for tillidsvalgte. Men vær opmærksom på, at hvis du udebliver uden afbud, opkræves der et no-show gebyr på 500 kr.

Signe Bonnén

Cand.comm

Indehaver af Artefakt kommunikation og partner i pick a picture samt Talerakademiet. Er beskikket censor på RUC. Har selv tidligere været tillidsvalgt og er desuden næstformand i SU.

Undervisningsform

Fokus er på øvelser og træning indledt med korte, faglige oplæg. Du vil opleve et trygt og nærværende læringsmiljø, og der forventes en høj grad af aktiv deltagelse. Der vil være plads til dialog om konkrete og personlige udfordringer fra din hverdag som tillidsvalgt. Kurset er for både øvede og mindre øvede. På kurset vil du flere gange blive optaget på video til brug i undervisningen. Du får et USB-stik med hjem med egne optagelser.

Vil du vide mere?

Billede af Annette Terp Andersen

Annette Terp Andersen

Kursussekretær