Medlemsfordele til dig

Som medlem af IDA får du adgang til en række fordele. Du kan fx melde dig ind i et af vores over 90 faglige netværk, du kan få karriererådgivning eller du kan spare penge på forsikringer eller dine indkøb. Få overblik over alle fordelene her.

Er du endnu ikke medlem? Meld dig ind nu og få adgang til alle fordelene

IDA er et fagligt fællesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 130.000 medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab.

Overblik over dine medlemsfordele

Når du bliver medlem af IDA får du adgang til en lang række fordele, som du kan gøre brug af med det samme. Som IDA-medlem får du blandt andet adgang til juridisk rådgivning, hvis du fx har brug for at få set din kontrakt igennem. Du kan også få sparring omkring din karriere eller tilmelde dig til et af vores 3.000 årlige arrangementer eller webinarer. Vi giver dig overblik over alle fordelene.

Tilmeld dig IDAs 95 faglige netværk

Kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg. Meld dig ind i et eller flere af IDAs stærke faglige netværk og styrk din faglige horisont.

Brug IDAs karriererådgivere

Kontrakter, klausuler, løn, ledelse eller job i udlandet? Det er blot nogle af de mange ting, du kan få professionel rådgivning om gennem dit medlemskab

Juridisk rådgivning og hjælp

Har du spørgsmål, der drejer sig om kontrakt, opsigelse, barsel, arbejde som selvstændig eller andet, kan du skrive til vores jurister.

Vælg blandt 3.000 årlige arrangementer

IDAs netværk står hvert år for næsten 3000 arrangementer og kurser i hele landet. Find dem, der passer dig og tilmeld dig med det samme

Brug lønstatistik til din lønforhandling

Hvert år udgiver IDA den lønstatistik, der viser lønniveauet for hele branchen. Brug Lønstatistikken som løftestang ved dine lønforhandlinger

Følg IDAs politiske interessevaretagelse

IDA er politisk uafhængig, men søger som interesseorganisation at påvirke beslutningerne i samfundet til medlemmernes fordel.

Hold dig opdateret med Ingeniøren

Hver weekend modtager alle medlemmerne Nyhedsmagasinet Ingeniøren. Her er artikler om naturvidenskab, teknik, it og karriere

Overblik over kontante fordele

Som IDA-medlem får du også adgang til en række kontante fordele, som du kan bruge til at gøre din hverdag sjovere. Du kan blandt andet spare penge på spændende vine, deals til alverdens køkkener rundt omkring i landet eller rabat på Boozt.com.

Biler og brændstof

Kontant fordele

Der er penge at spare på din transport, uanset om du er bilejer, delebilbruger eller blot lejer en bil en gang imellem.

Bolig & tryghed

Kontant fordele

Hjemmet er rammerne om familielivet og trygheden. Med dit medlemskab kan du spare penge på forsikring af boligen og dit indbo, og du kan også få rabat på tyverialarmer og klimavenlig strøm.

Familieoplevelser

Kontant fordele

Som IDA-medlem kan du tage dig selv eller familien med til en række steder som fx LEGOLAND® med en særlig IDA-rabat.

Viden og kompetencer

Kontant fordele

Hold dig opdateret gennem netværk af ligesindede og gennem nyt om dine fagområder eller om begivenheder rundt omkring i verden. Gør det gratis med IDAs netværk og gennem e-abonnementer eller aviser som medlemsfordele med rabat.

Mad & vin

Kontant fordele

Lækker mad og dejlig vin er noget, de fleste sætter pris på. Som IDA-medlem venter god rådgivning om spændende vine og en række muligheder for deals til alverdens køkkener rundt omkring i landet.

Online og Streaming

Kontant fordele

Privatøkonomi

Kontant fordele

Der er mange at spare, hvis du investerer tid i at vurdere små og store poster i din privatøkonomi.

Rejser

Kontant fordele

Rejser er noget, de fleste både nyder og drømmer om. Som IDA-medlem kan du komme billigere til spændende medlemsrejser.

Selvstændige

Kontant fordele

Få overblik over rabataftaler og medlemsfordele for dig, der er selvstændig, freelancer eller har en startup.

Shopping

Kontant fordele

Indkøb og gode deals er noget, vi bruger både tid og penge på at gøre så spændende og lækkert som muligt til fornuftige priser. Du kan få rabat på det meste gennem IDA-medlemskabet.

Hvorfor skal du blive IDA-medlem?

130.000 har allerede valgt at melde sig ind. Du kan også blive medlem af IDA, hvis du er uddannet eller arbejder med it, teknik eller naturvidenskab på højt niveau.

Kontante medlemsfordele

Når du har meldt dig ind, så har du blandt andet adgang til en række kontante fordele, der kan spare dig for mange penge i privatøkonomien. Du gør hurtigt en god forretning med forsikringer, shopping, bankfordele m.v. Så får du mere ud af lønnen.

Få overblik over alle kontante fordele her.

Få juridisk rådgivning

Få hurtig juridisk rådgivning, når du har brug for det. Vores advokater hjælper dig blandt andet med kontrakt- og lønforhandlinger, eller hvis du bliver opsagt.

Klik her og få overblik over, hvad du kan få hjælp til af vores juridiske rådgivere.

Netværk af kloge mennesker

Du får ny viden til 3.000 arrangementer om året i Danmarks største fællesskab for it, teknik og naturvidenskab. Du får også et netværk og sparring med IDAs øvrige medlemmer.

Meld dig ind i et af vores mange faglige netværk og bliv en del af et fagligt fællesskab.

Adgang til alt om løn, beregnere og lønstatistikker

Du kan få hjælp til at få mere i løn. Brug vores lønstatistik og lønberegner og bliv klædt på til din næste lønforhandling.

Læs om løn og prøv vores lønværktøjer her.

IDA - din fagforening

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt IDA er for dig? Læs mere om, hvad du kan bruge os til som fagforening