Medlemsfordele til dig

Som medlem af IDA er du ikke bare medlem af Danmarks bedste fagforening og en stærk, faglig organisation. Du kan også få hjælp og sparring til din karriere og dit arbejdsliv og få mange kontante fordele.

Få juridisk rådgivning og hjælp

Har du spørgsmål om kontrakter, opsigelse, barsel, arbejde som selvstændig eller andet, kan du som medlem skrive til vores jurister.

Brug IDAs karriererådgivere

Kontrakter, klausuler, løn, ledelse eller job i udlandet? Det er blot nogle af de mange ting, du kan få professionel rådgivning om gennem dit medlemskab.

Brug lDAs lønstatistik og få bedre løn

Hvert år udgiver IDA årets lønstatistik, der viser lønniveauet for hele branchen. Brug lønstatistikken som løftestang ved din lønforhandling.

Vælg blandt 3.000 årlige arrangementer

IDAs netværk står hvert år for næsten 3.000 arrangementer og kurser i hele landet. Find dem, der passer dig og tilmeld dig med det samme.

Dyrk dit fag i et fagligt netværk

Mød fagfæller, drøft dit fag og netværk - meld dig ind i et eller flere af IDAs stærke faglige netværk og styrk din faglige horisont.

Læs Ingeniøren og Version2 gratis

Som medlem af IDA har du gratis adgang til et væld af fagmedier - fx Ingeniøren, Version2 og flere specialiserede tech-medier.

IDA kæmper politisk for dig

IDA er politisk uafhængig, men søger som interesseorganisation at påvirke beslutningerne i samfundet til medlemmernes fordel.

Billige forsikringer

Som medlem af IDA kan du købe Danmarks nok billigste forsikringer med gode dækninger gennem IDA Forsikring.

Kontante fordele og eksklusive rabatter

Som IDA-medlem får du eksklusive rabatter og gode deals på rejser, forlystelser, shopping og mange andre ting.

Er du endnu ikke medlem? Meld dig ind nu og få adgang til alle fordelene

IDA er et fagligt fællesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 130.000 medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab.