Medlemsfordele

Som medlem af IDA får du adgang til en række fordele. Du kan fx melde dig ind i et af vores over 40 faglige netværk, du kan få karriererådgivning eller du kan spare penge på forsikringer eller dine indkøb.

Få adgang til de mange fordele

IDA er et fagligt fællesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 125.000 medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab.

Hvorfor skal du blive IDA-medlem?

125.000 har allerede valgt at melde sig ind. Du kan også blive medlem af IDA, hvis du er uddannet eller arbejder med it, teknik eller naturvidenskab på højt niveau.

Kontante fordele: Når du har meldt dig ind, så har du blandt andet adgang til en række kontante fordele, der kan spare dig for mange penge i privatøkonomien. Du gør hurtigt en god forretning med forsikringer, shopping, bankfordele m.v. Så får du mere ud af lønnen.

Juridisk rådgivning: Få hurtig juridisk rådgivning, når du har brug for det. Vores advokater hjælper dig blandt andet med kontrakt- og lønforhandlinger, eller hvis du bliver opsagt.

Netværk af kloge mennesker: Du får ny viden til 3.000 arrangementer om året i Danmarks største fællesskab for it, teknik og naturvidenskab. Du får også et netværk og sparring med IDAs øvrige medlemmer.

Adgang til lønstatistikker
Du kan få hjælp til at få mere i løn. Du kan bruge vores lønstatistik og lønberegner og blive klædt på til din næste lønforhandling.

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt IDA er for dig? Læs mere om, hvad du kan bruge os til som fagforening