IDA er fagforeningen for alle, der arbejder inden for naturvidenskab, IT eller som ingeniører. For tredje år i træk er vores mere end 158.000 medlemmer de mest loyale og tilfredse i Danmark. Det er der mange gode grunde til.

Et arbejdsliv i udvikling

Uanset om du vil skifte job eller søger nye udfordringer på din nuværende arbejdsplads, kan du sparre med vores karriererådgivere om alt fra trivsel til personlig udvikling.

Få et stærkt fagligt netværk

Som medlem får du gratis adgang til 3.000 faglige arrangementer hvert år og 70 forskellige faglige og sociale netværk om alt fra varmepumper, it og infrastruktur.

Skab tryghed i din ansættelse

Hvert år gennemlæser vi cirka 10.000 af vores medlemmers kontrakter. Det kan sikre dig mere i løn, og at du ikke underskriver skjulte klausuler eller andet ubehageligt med småt.

Spar penge mere end 5.000 steder

Som IDA-medlem har du adgang til rabatordninger, der kan spare dig penge – både på de faste udgifter, nyindkøb og de store oplevelser.

Tegn Danmarks nok billigste forsikringer

Gør som mere end 100.000 IDA-medlemmer. Spar flere tusind kroner på dine forsikringer hvert år.

Prøv IDA gratis i 3 måneder

De fleste højtuddannede kan i dag blive medlem af IDA. Og du kan prøve alle fordelene i Danmarks bedste fagforening gratis og fuldstændig uforpligtende i 3 måneder.