Engineer the future

Engineer The Future er Danmarks teknologiske alliance, som bringer danske ingeniører og teknologieksperter i front og arbejder for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden.

Engineer the future er Danmarks teknologiske alliance, som vil begejstre unge og inspirere alle andre ved at fortælle om det spændende liv, ingeniører har i en tid med en rivende teknologisk udvikling.

Engineer the future vil motivere til dialog om ingeniørfaget, vise de cool sider af faget og skabe anerkendelse og respekt for dem, der søger ind på ingeniørstudier eller allerede er i gang. Ultimativt skal den unge del af målgruppen kunne se sig selv i rollen som ingeniør og søge den retning, når de vælger uddannelse.

 

IDA er partner i Engineer the future og har været en af hovedkræfterne bag alliancen, som tæller en lang række organisationer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Derfor danner IDA Huset ramme for Engineer the Futures sekretariat, mens IDAs formand,Thomas Damkjær Petersen, indtager også formandsposten i Engineer the Futures bestyrelse.

Som alliance er vi gået sammen om at fortælle, at det er fatalt, at Danmark som samfund ikke har mere fokus på at prioritere teknologi - både i forhold til uddannelse og forskning - men også i forhold til at anerkende de mennesker, der står bag.