IDA IT

Vi er et fagligt fællesskab, som er drevet af en nysgerrighed og et ønske om at styrke vores kompetencer. Vi arrangerer møder og kurser, hvor vi dykker ned i højaktuelle emner inden for it-området.

Pris

IDA-medlem
Gratis
Ikke IDA-medlem
500 kr. pr. år
 

Om IDA IT

IDA IT er et åbent og uafhængigt community, hvor døren står åben for medlemmer, som interesserer sig for it og ønsker at arrangere faglige møder. Det kunne være en introduktion til DevOps, en workshop om kreativ machine learning, en cybersikkerhedskonference og meget andet.

Som medlem af IDA IT har du mulighed for at deltage i eller arrangere både kortere uformelle gå-hjem-møder, seminarer eller egentlige kursusforløb. IDA yder støtte til alt det praktiske.

IDA IT har en bestyrelse og 8.500 medlemmer. Du kan også følge os på Twitter, eller meld dig ind i en af vores livlige Facebook-grupper: GDPR og Machine Learning og Compileren (for it-interesserede).

Derfor skal du være med i IDA IT:

  • Vi udvider vores netværk og nyder godt af hinandens viden.
  • Vi elsker at give andre et kick ved at arrangere spændende seminarer, gå-hjem-møder og kurser.
  • Du modtager vores nyhedsmail med kommende arrangementer.

Vil du høre mere, eller har du allerede nu en idé til et arrangement, du har lyst til at stable på benene, så kontakt netværkskoordinator Annette Bagge Poulsen abp@ida.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du ikke at være medlem af IDA IT, kan du nøjes med at modtage vores nyhedsbrev.

  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrev
Læs det seneste nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Billede af Annette Bagge Poulsen

Annette Bagge Poulsen

Netværkskoordinator