Netværksgruppe - Systemarkitektur

Er du ansvarlig for systemarkitektur og overordnet design? Så kan du blive en del af IDAs Netværksgruppe for IT-professionelle.

Nu har du mulighed for at blive en del af IDAs Netværksgruppe ’Systemarkitektur’. Netværksgruppen er et fortroligt netværk, som er specielt målrettet dig, som beskæftiger dig professionelt med systemarkitektur og systemdesign.

Eksterne sparringspartnere

Selv om dine opgaver stilles internt i virksomheden, er det de færreste kolleger der kan være sparringspartnere for dig.

I IDAs Netværksgruppe bliver du professionelt matchet med en gruppe på op til 15 andre Tech leads, R&D Engineers, SAP Solution Architects, IT-Chefarkitekter, Software Architects og IT-Arkitekter. Vi sørger for at sammensætte netværksgruppen, så den passer til netop dine behov, din faglige profil og virksomhed. 

Netværksgruppen er jeres tænketank, hvor I kan sammenligne metoder og tilgange til systemer, samt støtte hinanden i de arbejdsmæssige udfordringer, I møder. Du får på den måde sparring med ligesindede, der både forstår din tekniske faglighed og behovet for kommunikation og menneskeforståelse, når produktet skal forankres i organisationen.

Pris og fakta
 • IDA-medlemmer:
  kr. 9.975 momsfri pr. år
 • Ikke-medlemmer:
  kr. 11.975 momsfri pr. år

Netværksgruppen

 • Højst 15 deltagere
 • 5 netværksmøder årligt
 • Vi mødes fysisk
 • Tema og dato op til jer
 • Professionel facilitator planlægger og afvikler
Person med pen i hånden og en tablet på bordet

I fastsætter selv temaerne

Netværksmøderne er til for jer, og I kan selv komme med ønsker til emner, cases eller oplæg. IDAs professionelle facilitator sikrer, at netværksmøderne behandler de temaer og udfordringer, I selv har bragt på bane. Udgangspunktet er jeres arbejdsliv og værktøjerne over året er både sparring, case-gennemgang og besøg fra eksterne eksperter, der kan bringe nye værktøjer på banen.

I kan fx vælge at drøfte følgende:

- Integration mellem systemer
- Drøftelse af teknologier, der anvendes på platform-, database-, middleware- og applikationsniveau
- Systematisk udbygning af dokumentation af arkitektur, teknologi, integrationer og use cases
- Design af systemforbedringer, som øger integritet, kvalitet og sporbarhed af data, især i systemintegrationerne
- Udførelse af arkitektur og applikationsudvikling, herunder design af applikationslandskaber
- Retningslinjer for kodevedligeholdelse
- Strømlining af kode
- Driftsovervågning og fejlfinding

I IDAs netværksgrupper er agendaen dynamisk. Det betyder, at der på dagen altid er plads til at omprioritere, hvis der er udfordringer, der trænger sig på.

Marianne Ehlers,
Netværkskonsulent

Marianne Ehlers

IDAs ansvarlige for netværksgrupperne

En investering for dig og din arbejdsgiver

Med et medlemskab investerer både du og din leder i din fortsatte efteruddannelse og kompetenceudvikling. Netværksgruppens møder afholdes på skift i medlemmernes virksomheder og løber over en halv arbejdsdag.  

Kontakt Marianne Ehlers, IDAs ansvarlige for netværksgrupperne, hvis du har flere spørgsmål til, hvad en netværksgruppe kan gøre for dig og din karriere – eller hvis du har et forslag til et nyt netværk. Vi opretter løbende nye netværksgrupper på baggrund af efterspørgsler, og vi hører meget gerne fra dig.

Kontakt

Læs mere

Kurser

Bliv klogere på it-udvikling

Hold dig opdateret på de nyeste værktøjer inden for it-udvikling. Uanset om du allerede arbejder med udvikling eller blot gerne vil have kendskab til området.

Se alle it-kurser