Techtopia #75: Forstå kunstig intelligens på 29 min.

Du bruger kunstig intelligens hver dag uden at vide det. Men den kommer ikke til at tage dit job eller slå dig ihjel med en laserpistol.

Shownotes

Du bruger kunstig intelligens hver dag uden at vide det. Men den kommer ikke til at tage dit job eller slå dig ihjel med en laserpistol.

Bogen "Kampen om fremtiden - forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder" dræber myter om teknologien men forklarer også, hvordan den virker på let tilgængeligt dagligdags dansk.

Forfatteren Thomas Terney beskriver og forklarer en teknologi, som er ved at forandre verden, og han opstiller fire perspektiver på, hvordan kunstig intelligens kan bruges i danske virksomheder.

Hør hvorfor kunstig intelligens ikke er en superintelligens men en lille hjælper, og få en forklaring på forskellen på neurale netværk, der spiller Go, og "god gammeldags kunstig intelligens", der kan hjælpe dig af med dine p-bøder.

Medvirkende:
Thomas Terney, forfatter, foredragsholder, phd. i kunstig intelligens

Links:
Thomas Terney 

Kursus: Kunstig intelligens - sådan udnytter du AI i din forretning

Vil du vide, hvordan du udnytter fordelene ved kunstig intelligens i din egen forretning? 

Thomas Terney lærer dig at se mulighederne, så du som leder kan være med til at sætte en retning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om IDAs kursus: Kunstig intelligens - sådan udnytter du AI i din forretning.