Hvordan indretter vi fremtiden? Techtopia holder dig hver uge opdateret på ny teknologi, startups, forskning og digitalisering. Værten Henrik Føhns giver dig dit ugentlige tech-kick.

Hør Techtopia på Radio4

ER TECHGIGANTERNES DATACENTRE EN KLIMAGAVE TIL DANMARK?

Måske har du hørt udtrykket “vi gemmer det i skyen”? Eller udtrykket cloud computing - sky beregninger. Det handler om at gemme og regne på information - ting, som før foregik på den computer, der står på dit bord. Din email blev gemt hos dig selv ligesom dine dokumenter, fotos, musik, film osv. Og de programmer du bruger kørte på din computer - sådan er det ikke mere. Nu foregår det i skyen.

Techtopia på Radio4

Techtopia

Ingeniørforeningen, IDA står sammen med seks partnere bag den ugentlige podcast Techtopia. Den tidligere DR-vært fra P1’s Harddisken, Henrik Føhns, serverer 30 ugentlige minutter om ny teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning. Du får interviews, reportage og lyd fra både ind- og udland.

Det samfundsmæssige engagement i en fjerde industriel revolution vil gennemsyre Techtopia, og det er også bindeleddet mellem Henrik Føhns og Ingeniørforeningen, IDA.

Tilmeld dig: Techtopias nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Billede af Henrik Føhns

Henrik Føhns

Vært, Techtopia podcast