Mød IDAs kompetence-team

Kontakt IDAs kompetencerådgivere, der kan guide dig gennem junglen af kurser og fremtidens kompetencekrav. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om du er leder, projektleder eller specialist

Her kan du møde IDAs dygtige kompetencekonsulenter - som er klar til at hjælpe dig

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent

Steen har mere end 19 års erfaring inden for kompetenceudvikling og efteruddannelse til dansk erhvervsliv og de seneste 5½ år hos IDA og kan hjælpe dig med valg af kurser og efteruddannelse indenfor områder som bl.a. automation & RPA, Lean & Six Sigma, UX, sprint & Design Thinking, samt forhandling og salg.

ste@ida.dk | ☎ 3318 4835

Rikke Waldorf Jensen

Kompetencekonsulent

Rikke har mange års erfaring med kompetenceudvikling og kurser, og et stort kendskab til kursusmarkedet inden for it og digitalisering.

 ✉ rwj@ida.dk | ☎ 33184859

Jette Meyer-Kristensen

Kompetencekonsulent

Jette har mere end 10 års erfaring inden for kompetenceudvikling og kan hjælpe dig med valg af projektlederkurser i forhold til dine ønsker for din videre karriere.

jmk@ida.dk | ☎ 33184874

Tina Bergmann Olesen

Kompetencekonsulent

Kontakt Tina Bergmann Olesen, Kompetencekonsulent, hvis du har brug for sparring til valg af kurser indenfor kommunikation og personlig udvikling.

tol@ida.dk | ☎ 33184684

Lasse Dallerup

Ledelsesudviklingskonsulent

Lasse har flere års erfaring inden for ledelsesudvikling med særligt fokus på unge med interesse for ledelse samt nye ledere og kan hjælpe med sparring og kompetenceudvikling der er skræddersyet til dit behov.

ldl@ida.dk | ☎ 33185580

Vibeke Ahlmann

Chefudvikler

Vibeke har mere end 20 års erfaring inden for lederudvikling og kan hjælpe dig med valg af længerevarende uddannelsesforløb som MBA eller kortere forløb hos kvalificerede kursusudbydere.

vah@ida.dk | ☎ 3318 4771

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Kan jeg deltage på kurserne, hvis jeg er ledig?

Du er altid velkommen på vores kurser. Du kan enten selv vælge at betale for din kursusdeltagelse eller du kan tale med dit jobcenter og høre om det er noget, de vil hjælpe dig med.

Hvis kurset fremgår af den regionale positivliste, vil det gøre det lettere at få jobcenteret til at bevillige kurset, men under alle omstændigheder bør du tage en snak med dem om, hvorfor dette kursus kunne være relevant for dig.

Læs mere om hvilke af vores kurser der i øjeblikket er at finde på den regionale positivliste for hovedstadsregionen og få mere information om kurser for ledige her: https://ida.dk/kurser-for-ledige