Brug for hjælp til efteruddannelse?

Kontakt IDAs kursusafdeling, der kan guide dig gennem junglen af kurser og fremtidens kompetencekrav. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om du er leder, projektleder eller specialist

Få hjælp til at sikre din kompetenceudvikling

Det er de færreste, der bliver siddende på samme ”karriere-gren” hele livet. Vi ved, hvilke kompetencegab der opstår, hvis du ikke udvikler dine kompetencer – enten ved at skifte karrierevej fra specialist til leder eller projektleder. Eller hvis du ikke bliver udfordret med nye arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Lad os derfor hjælpe dig godt gennem udbuddet af kurser og efteruddannelse, så du opnår den ønskede effekt – uanset om du vil lykkes endnu bedre i dit nuværende job, eller om du ønsker at hoppe over på en anden karrierevej. 

Her kan du møde IDAs kursusafdeling

Steen Jørgensen

Steen Jørgensen, Kompetencekonsulent

Steen har mere end 19 års erfaring inden for kompetenceudvikling og efteruddannelse til dansk erhvervsliv og de seneste 4½ år hos IDA og kan hjælpe dig med valg af kurser og efteruddannelse indenfor områder som bl.a. automation & RPA, Lean & Six Sigma, UX, sprint & Design Thinking, samt forhandling og salg.

Har du spørgsmål til Steen?

Vibeke Ahlmann

Vibeke Ahlmann, Chefudvikler

Vibeke har mere end 20 års erfaring inden for lederudvikling og kan hjælpe dig med valg af længerevarende uddannelsesforløb som MBA eller kortere forløb hos kvalificerede kursusudbydere.

Har du spørgsmål til Vibeke?

Rikke Waldorff Jensen 

Rikke Waldorff Jensen, Kompetencekonsulent

Rikke har mange års erfaring med kompetenceudvikling og kurser, og et stort kendskab til kursusmarkedet inden for it og digitalisering.

 

Har du spørgsmål til Rikke?

 ✉ rwj@ida.dk | ☎ 33184859

Jette Meyer-Kristensen

Jette Meyer-Kristensen, Kompetencekonsulent

Jette har mere end 10 års erfaring inden for kompetenceudvikling og kan hjælpe dig med valg af projektlederkurser i forhold til dine ønsker for din videre karriere.

 

Har du spørgsmål til Jette?

Tina Bergmann Olesen

Tina Bergmann Olesen, Kompetencekonsulent

Kontakt Tina Bergmann Olesen, Kompetencekonsulent, hvis du har brug for sparring til valg af kurser indenfor kommunikation og personlig udvikling.

Har du spørgsmål til Tina?

Lasse Dallerup

Lasse Dallerup, ledelsesudviklingskonsulent

Lasse har flere års erfaring inden for ledelsesudvikling med særligt fokus på unge med interesse for ledelse samt nye ledere og kan hjælpe med sparring og kompetenceudvikling der er skræddersyet til dit behov.

Har du spørgsmål til Lasse?

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.