Kursus

Strategiudvikling – fra analyse til strategi

Få kompetencer til alle faserne omkring en ny strategi – fra analyse og design til kommunikation og implementering.


Tid og sted

 • 24.11.21

  København

 • 01.03.22

  København

 • 03.05.22

  København

Varighed: 3 dage

Bliv bedre til at formulere og eksekvere nye strategier

Store tanker og visioner bliver ikke virkelighed af sig selv – det kræver strategisk ledelse.

Din succes som leder afhænger af, at du skaber strategier, der motiverer til handling og konkret adfærd hos dine medarbejdere.

På kurset Strategiudvikling lærer du, hvordan du formulerer, kommunikerer og implementerer en strategi. Du får redskaber til at håndtere de udfordringer, der kan opstå, når strategien skal gøres til virkelighed.

I arbejdet med strategiudvikling lærer du at målrette din kommunikation af strategien til alle niveauer i organisationen. Dermed vil du blive oplevet som en leder, der arbejder resultatorienteret.

På kurset arbejder du med:

 • Værktøjer til strategisk analyse
 • Udarbejdelse af plan for eksekvering af strategi
 • Formulering af ambition og strategier for din organisation eller enhed på baggrund af strategisk analyse
 • At forstå din value proposition i forhold til dine kunder
 • Kommunikation af strategien i din organisation
 • Nedbrydning af strategi til konkrete mål
 • Håndtering af friktion mellem strategi og virkelighed.

Kurset er for dig der vil styrke dine kompetencer inden for eksekvering og implementering af strategi

Hvad enten du er leder, projektleder eller konsulent, så henvender dette kursus sig til dig der vil styrke kompetencerne inden for eksekvering og implementering af strategi.

Dit udbytte af kurset

 • Du lærer at formulere en klar og tydelig strategi
 • Du lærer at målrette din kommunikation af strategien til alle organisatoriske niveauer
 • Bedre til at forholde dig ledelsesmæssigt til friktion
 • Bedre til at eksekvere strategi effektivt og målrettet
 • Ledelsesmæssige redskaber til at omsætte overordnet strategi til konkret adfærd.

Din virksomheds udbytte

 • En leder, der arbejder strategisk og resultatorienteret
 • En effektiv leder, der har opdateret viden om, hvad der driver mennesker
 • En leder, der kan omsætte visioner til konkret handling
 • En leder, der navigerer strategisk i en hverdag i konstant forandring.

Sådan forløber kurset i Strategiudvikling

Kurset foregår over tre intensive dage, hvoraf de to første er sammenhængende. Der arbejder vi med strategiudvikling, strategidesign, implementering, forandringsstrategier samt kommunikation og involvering.

Afsættet for kurset er dine egne erfaringer og refleksioner sat op imod de værktøjer og teorier, vi gennemgår på kurset. Du får løbende feedback og sparring fra deltagerne og underviser.

På kursets andet modul (den tredje dag) følger vi op på læring og erfaringer siden første modul. I har fået en mindre hjemmeopgave, som vi gennemgår, og vi arbejder videre med eksekvering af strategien og monitorering af resultaterne.

Du har på begge moduler rig lejlighed for at udveksle erfaringer med dine medkursister og bygge videre på de værktøjer, du tilegner dig.

Prisen inkluderer:

 • Gratis adgang til e-læringsmodulet ”God læring” med redskaber til, hvordan du før, under og efter din deltagelse øger værdien af dit kursus
 • 2+1 undervisningsdage med forplejning under kursusopholdet
 • Forberedelsesmateriale og kursusmaterialer med relevant teori
 • Relevant litteratur til selvstudier
 • Logbog til dine personlige notater

Varighed

3 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

18.800 kr.

Ikke IDA-medlem:

20.900 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Modul 1
24. nov. - 25. nov. 2021
Kl. 09:00 - 17:00
Modul 2
16. dec. 2021
Kl. 09:00 - 17:00

Adresse

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2

1577 København


Arrangementsnummer

338496

Tilmeldingsfrist 18. nov. 2021 - kl. 23:59

Lars Østerby

Client Director

Lars Østerby har i mange år arbejdet med design og implementering af strategi og forretningsplaner i ledende stillinger, og har selv oplevet de udfordringer man som leder står i, når strategier og forretningsplaner skal udarbejdes og eksekveres i en travl hverdag og en kompleks organisation og omverden.

Lars er uddannet cand. Merc. i afsætningsøkonomi og har igennem 22 år arbejdet i virksomheder som Carlsberg, Dyrup, Hempel og DS Smith Packaging inden han blev en del af Mannaz.

Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til Mannaz. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Vibeke Ahlmann

Vibeke Ahlmann

Chefudvikler